Banner 980x90

Sudrabas partiju pametusi Vidzemes vēlēšanu apgabala saraksta līdere Cipule

Bijušās valsts kontrolieres Ingunas Sudrabas vadīto partiju "No sirds Latvijai" pametusi viena no Vidzemes vēlēšanu apgabala saraksta līderēm, Latvijas Ārstu biedrības prezidenta padomniece Liene Cipule, un tuvākajās dienās viņas piemēram varētu sekot arī citi partijas biedri, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Cipule otrdien, 12.augustā, iesniegusi iesniegumu par izstāšanos no partijas, bet 13.augustā plāno doties uz Centrālo vēlēšanu komisiju, lai atsauktu savu kandidatūru 12.Saeimas vēlēšanās.

Plānots, ka Sudrabas vadītās partijas "No sirds Latvijai" līderi 12.Saeimas vēlēšanām būs Sudraba, bijušais Satversmes tiesas priekšsēdētājs, pašlaik Latvijas Universitātes lektors Gunārs Kūtris, uzņēmējs Aivars Meija, Latvijas Pašvaldību savienības padomniece Silvija Šimfa un bijušais Uzņēmuma reģistra galvenais notārs, pašlaik Latvijas Universitātes katedras vadītājs Ringolds Balodis.

Saeimas vēlēšanās "No sirds Latvijai" startēs ar 13.numuru.

Pilseta24.lv jau vēstīja, ka bijušās valsts kontrolieres Ingunas Sudrabas vadītās partijas "No sirds Latvijai" līdzšinējais valdes loceklis, uzņēmējs Viesturs Tamužs paziņojis, ka nepiedalīsies Saeimas vēlēšanās no šī politiskā spēka saraksta, pārmetot partijas finansēšanu "no nezināmiem avotiem".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)