Banner 980x90

SPA viesnīca "Baltvilla" ļaus Jums atgūt spēkus un enerģiju

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Dienās, kad vēlaties izbēgt no ikdienas, relaksēties, uzlādēties, kā arī atgūt saskaņu ar sevi, izvēlieties atslābinājumu, ko var sniegt vienīgi SPA procedūras. SPA terapijas ir ārkārtīgi dažādas gan pēc to veida, gan pēc rezultāta, ko ar to var iegūt. Vārds SPA radies no latīņu vārda "Spargere", kas nozīmē mitrināt, tāpēc daudzās SPA procedūrās tiek izmantots ūdens. Daudzo ieguvumu dēļ arvien populārākas paliek vietas, kurās baudīt šīs terapijas – speciāli saloni, dabas parki arī viesnīcas, to skaitā, SPA viesnīca "Baltvilla". 

SPA procedūras Jums palīdzēs:
- emocionāli atslābināties no pienākumiem, kurus uzliek darbs, draugi, arī ģimene;
- uzlabot asinscirkulāciju, asinsspiedienu un limfu sistēmu;
- samazināt sāpes, kas rada artrīts, muskuļu spazmas un citas slimības;
- atslābināt saspringtus muskuļus;
- uzlabot ķermeņa elastību un vingrumu;
- atvieglot elpošanu;
- izdalīt serotonīnu – vielu, kas atbildīga par laimes izjūtu un labsajūtas nodrošināšanu;
- izvadīt toksīnus un citas Jūsu organismam nevajadzīgas vielas;
- sakopt ķermeni, justies labi un patīkami.

SPA viesnīca "Baltvilla" piedāvā SPA procedūras, kas atgriezīs Jūsos možumu
"Baltvilla" ir četrzvaigžņu viesnīca, kā arī SPA centrs, kas nodrošina augsta servisa pakalpojumus un procedūras, lai ikviens justos možs un atslābinātu ķermeni no ikdienas darbos gūtā sasprindzinājuma. "Baltvilla" nodrošina dažādas procedūras saviem klientiem:
- sejas ādas atjaunināšanu un kopšanu;
- ietīšanas un pīlinga procedūras ķermenim;
- vairāku SPA procedūru apkopojumu īpašam atpūtas rituālam;
- romantiskas masāžas un rituālus pāriem;
- procedūru kompleksu relaksācijai un spēku atjaunošanai kungiem;
- bagātīgu masāžu klāstu katrai gaumei un nepieciešamībai.

Plašajā masāžu klāstā Jūs varat izvēlēties starp četrām masāžām un baudīt neatkārtojamu relaksāciju no pirkstu galiņiem līdz pat galvas ādai:
- aromamasāža Jūs uzlādē ar dabīgo eļļu iedarbību;
- relaksējošā masāža ļaus Jums cīnīties ar hronisku nogurumu;
- anti stresa masāža samazina stresa iedarbību uz Jūsu ķermeni;
- klasiskā masāža iedarbojas uz muskuļiem, locītavām un cīpslām, uzlabojot asinsriti, limfas plūsmu, nostiprinot imūnistēmu, izkustinot pasīvos muskuļus, kā arī likvidējot dažādas muskuļu sāpes. 

Turklāt pēc kārtīgas relaksācijas varat baudīt neaizmirstamu maltīti viesnīcas restorānā ar skatu uz pasakaino Baltezeru.

Ienāciet "Baltvilla" tiešsaistes vietnē baltvilla.lv un iepazīstieties ar piedāvājumu, ko Jums var sniegt šī SPA viesnīca. "Baltvilla" mājaslapā atradīsiet dažādus īpašos piedāvājumus par izdevīgām cenām. Palutiniet sevi un piesakieties piedāvājumam, kas Jūs uzrunā visvairāk jau tagad!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)