Banner 980x90

Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā atvērta distanču slēpošanas trase

Foto: Simona Čeičiniece
Foto: Simona Čeičiniece

Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā atvērta distanču slēpošanas trase - centra apmeklētājiem pieejams 200 metru aplis, pa kuru iespējams slēpot gan slīdsolī, gan arī pa izveidoto klasiskā slēpojuma trasi.

Kā aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā, sniega daudzumu un distanču slēpošanas trases kvalitāti var novērtēt Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centra tīkla kamerā, kas atrodama pašvaldības mājaslapā "www.sigulda.lv".

Distanču slēpošanas trase apmeklētājiem atvērta līdz plkst.20.00. Sporta un aktīvās atpūtas kompleksa servisa ēkā apmeklētājiem pieejama slēpju noma, serviss, dušas un pirts. Pašvaldība atgādina, ka Siguldas ID karšu īpašniekiem trases izmantošana ir bez maksas. Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centra informatīvais tālrunis - 29368877.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)