Banner 980x90

Siguldas slimnīcā pieņem septiņsimtās dzemdības

Siguldas slimnīcas Dzemdību nodaļai šis bijis ražīgs gads - 20.decembrī slimnīcā tika pieņemtas 700.dzemdības - tas ir lielākais slimnīcā pieņemto dzemdību skaits, kopš valsts neatkarības atjaunošanas, pilsētas informācijas portāls Sigulda24.lv uzzināja Siguldas novada pašvaldībā.

Septiņsimtā mazuļa māmiņu - Zani Okrasinsku un viņas meitiņu Luīzi no Salaspils, sveica Siguldas slimnīcas vadītājs Valdis Siļķe, dāvājot iespēju mazulim bez maksas apmeklēt desmit zīdaiņu peldēšanas nodarbības slimnīcas Rehabilitācijas nodaļas bērnu baseinā, fizioterapeita konsultācija māmiņai un dvieli ar Siguldas novada logo.

Arī Siguldas novadā šogad sasniegts jauns jaundzimušo novadnieku rekords - līdz 2013.gada 10.decembrim Siguldas novadā bija reģistrēti 225 jaundzimušie Siguldas novada iedzīvotāji - par četriem mazuļiem vairāk, nekā 2012.gadā kopumā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)