Banner 980x90

Siguldas pilsdrupu estrādē uzstāsies blūza rokgrupa "The Dire Straits Experience"

Rīga, 3.aug., LETA. Siguldas pilsdrupu estrādē šodien plkst.21 notiks ASV blūza rokgrupas "The Dire Straits Experience" koncerts.

Grupā atpazīstamākos "Dire Straits" skaņdarbus izpildīs saksofonists, perkusionists un vokālists Kriss Vaits, dziedātāji un ģitāristi Terenss Reis un Tims Valters, pianisti Saimons Karters, Džons Mauls, Robs Tagarts un Denijs Šogers, basģitārists Pauls Gerijs, kā arī bundzinieki Endrū Hokins un Kriss Vittens.

Koncertā izskanēs tādas dziesmas kā "Sultans of Swing", "Money for Nothing", "So Far Away", "Brothers in Arms", "Walk of Life", "Romeo and Juliet", "Tunnel of Love", "Telegraph Road", "Your Latest Trick", "Why Worry" u.c.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)