Banner 980x90

Siguldas pilsdrupu estrādē nākamgad uzstāsies norvēģu grupa "A-ha"

Rīga, 13.nov., LETA. Siguldas pilsdrupu estrādē 2018.gada 17.jūlijā ar koncertprogrammu "Electric Summer" uzstāsies norvēģu grupa "A-ha", liecina koncertaģentūras "FBI" mājaslapā izplatītais paziņojums.

Tā būs pirmā grupas turneja, kurā mūziķi izpildīs arī sava repertuāra akustiskās versijas, kas nesen laistas klajā "MTV Unplugged" ierakstā "Summer Solstice". Tāpat līdzās mūziķu jaunākajām kompozīcijām izskanēs skaņdarbi no senākiem grupas albumiem.

Grupas nākamā gada turneja tiks atklāta jūnijā Lielbritānijā, kam sekos koncerti pārējā Eiropā, ASV un Latīņamerikā. Turnejas laikā grupa iecerējusi sniegt aptuveni 60 koncertus.

Biļetes uz "A-ha" koncertu "Electric Summer" Siguldas pilsdrupu estrādē varēs iegādāties no 17.novembra.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)