Banner 980x90

Siguldas pašvaldība aicina uzņēmējus iesaistīties skolēnu vasaras nodarbinātības projektā

Rīga, 26.febr., LETA. Siguldas novada pašvaldība līdz 15.martam aicina atsaukties novada uzņēmējus, kas vasarā vēlas nodrošināt pašvaldības apmaksātas darbavietas 15 līdz 19 gadu veciem novada skolēniem, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Skolēni novada uzņēmumos strādās vienu mēnesi, nepilnu darba dienu - četras stundas dienā.

Bērniem vecumā no 13 līdz 14 gadiem darbu vasarā nodrošinās pašvaldības struktūrvienības un izglītības iestādes.

Nodarbinātības pasākumus vasaras brīvlaikā finansēs pašvaldība, bet uzņēmējiem būs jāsedz darba devēja sociālais nodoklis. Ar novada uzņēmējiem pašvaldība slēgs vienošanos par konkrētu zināšanu, prasmju apguves organizēšanu skolēniem vasaras darbu laikā.

Pieteikuma anketa ar informāciju par uzņēmumu, piedāvātajām vakancēm un iespējamo darbavietu skaitu jānosūta uz e-pasta adresi "sandra.kirule@sigulda.lv" līdz 15.martam.

Plānots, ka skolēnu pieteikšanās vasaras nodarbinātības projektam sāksies aprīlī.

Pērn ar darba vietām tika nodrošināti 350 skolēni - visi, kuri atbilda noteiktajiem kritērijiem. Darbavietas piedāvāja 61 uzņēmējs un pašvaldības struktūrvienības. Skolēnu darba apmaksai no pašvaldības budžeta tika izlietoti vairāk nekā 65 000 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)