Banner 980x90

Siguldas pašvaldība aicina pieteikt pretendentus "Uzņēmēju gada balvai"

Valmiera, 18.okt., LETA. Siguldas novada pašvaldība aicina iedzīvotājus, uzņēmējus un novada viesus līdz 15.novembrim pieteikt pretendentus konkursam "Uzņēmēju gada balva 2016", aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Konkurss tiek organizēts, lai godinātu Siguldas novada uzņēmējus, kuri aktīvi darbojas savā nozarē un sekmē uzņēmējdarbības vides attīstību.

Par sasniegumiem 2016.gadā novada uzņēmumus var pieteikt 11 nominācijās - "Novada popularizētājs", "Novada izaugsme", "Novada jaunais uzņēmējs", "Novada viesmīlīgākais", "Novada lauksaimnieks", "Novada mecenāts", "Novada eksportētājs", "Novada investors", "Novada inovācija", "Novada labākais darba devējs" un "Novada aizrautība".

Dalībai konkursā var pieteikt komercsabiedrības, to filiāles un struktūrvienības, kuras saimniecisko darbību veic Siguldas novada teritorijā neatkarīgi no juridiskā statusa un darbības nozares, kā arī komersantus, lauksaimnieciskās ražošanas un citu aroddarbību veicējus - fiziskas personas, kuras ir reģistrējušas un saimniecisko darbību veic Siguldas novadā. 2015.gada laureāti atkārtoti uz iegūto nomināciju nevar pretendēt.

Pretendentu pieteikšana norisināsies līdz 15.novembrim. Aptaujas anketas un balsojumu urnas pieejamas Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā, visās Siguldas novada pagastu pārvaldēs, tirdzniecības centrā "Šokolāde", veikalā "Elvi", kā arī tirdzniecības centrā "Gāles nams". Anketu iespējams atrast arī pašvaldības mājaslapā "www.sigulda.lv".

Konkursam pieteiktos pretendentus izvērtēs konkursa vērtēšanas komisija. Konkursa uzvarētāju apbalvošana notiks uzņēmēju godināšanas pasākumā 2.decembrī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)