Banner 980x90

Siguldas pagasta Kultūras namā notiks tikšanās ar iedvesmojošiem cilvēkiem

Valmiera.lv
Valmiera.lv

Ar janvāra mēnesi katra mēneša otrajā ceturtdienas vakarā plkst.19.00 Siguldas pagasta Kultūras namā notiks iedzīvotāju tikšanās ar interesantiem cilvēkiem, lai uzzinātu, kāda ir viņu "Laimes formula" un iegūtu atziņas savai "Laimes formulai", pilsētas informācijas portāls SIgulda24.lv uzzināja Siguldas novada pašvaldībā.

Šos vakarus nevar dēvēt par lekcijām, tās ir sarunas par un ap visu, sarunas, kuras, iespējams, spēs iedvesmot.

Tikšanos vakaru cikls "Mana laimes formula" ir lieliska iespēja neformalā gaisotnē iepazīties ar sevi pierādījušiem cilvēkiem un viņu veiksmes stāstiem, tā ir iespēja uzzināt to, ko mammas nestāstītu un internetā izlasīt nevarētu, tā ir iespēja iepazīt vakara viesus no pašas labākas- cilvēcīgās puses.

Pirmā tikšanās notiks ceturtdien, 14.janvārī plkst.19.00 ar veselīga dzīvesveida popularizētāju Latvijā, veselības un optimisma meistari Inesi Ziņģīti. Inese ar prieku dalīsies savās zināšanās par pašas izstrādāto metodi, kas ir pamats veselībai, pozitīvai enerģijai un skaistam augumam.

Uz tikšanos līdzi jāņem apmēram 50x100 cm – 120 cm garš dvielītis vai šalle (lai ērti būtu satvert aiz galiem rīvēšanas procesā) un kājās jābūt zeķēm, lai tiekam klāt taviem kāju pirkstiem. Ģērbies ērti, kustību būs daudz!

"Otrajā tikšanās reizē, 11.februārī "Mana laimes formula" ar vēdiskās filozofijas pasniedzēju un vēdiskās psiholoģijas konsultantu, ajūrvēdas pavāru Uģi Kuģi. Vīrišķība un sievišķība nav nekas vairāk kā instrumenti, ar kuru palīdzību dvēsele risina savas dzīves uzdevumus. Tas ir līdzīgi kā nazis un dakšiņa. Gan viens, gan otrs priekšmets ir svarīgs, lai varētu ēst. Mēs tos lietojam kopā, tajā pašā laikā katru citādāk. Ritināsim jautājumus par sievišķīguma formulu un kas jādara, lai sieviete nekļūtu par vīrieti?" informē pasākuma organizatori.

Trešajā tikšanās reizē 10.martā notiks tikšanās ar psiholoģi un psihoterapeiti Diānu Zandi, lai uzzinātu kā samazināt ikdienas spriedzi, un kā rūpējoties par citiem, savā dzīvē ieviest arī rūpes pašiem par sevi. 

Pēdējā sezonas tikšanās reize notiks 14.aprīlī. Kad Latvijas laukos un dārzos mostas jaunie dzinumi, kad ļaudis steidz meklēt spēcīgu vitamīnu devu pēc garās ziemas tumšajiem vakariem. Pēdējā laikā arvien vairāk pieaug interese par dažādiem dabiskas izcelsmes preparātiem, arvien biežāk tiek minēts vārds "fitoterapija", tādēļ "Laimes formula" aicinās uz sarunu Latvijas pazīstamāko fitoterapeitu, ārstu Artūru Tereško – dzīvesgudru, dzīvespriecīgu un harmonisku cilvēku, kurš, šķiet, ar savu klātesamību vien dara pasauli gaišāku un veselīgāku.

Ieejas maksa katrā tikšanās reizē – 2 eiro.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)