Banner 980x90

Siguldas novada svētkos uzstāsies Prāgas ielu teātris "V.O.S.A. Theatre"

Madona24.lv
Madona24.lv
Siguldas novada svētkos ar izrādēm uzstāsies Prāgas ielu teātris "V.O.S.A. Theatre", aģentūru LETA informēja Siguldas novada Kultūras pārvaldes kultūras darba speciāliste Evita Kļaviņa.

Teātra performancēs dzīvās mūzikas pavadībā iekļauta akrobātika, žonglēšana un pantomīma. Kā stāsta Kļaviņa, izrādē neparasti un dīvaini tēli uz turpat piecus metrus augstiem pašgājējriteņiem stāstīs par pārsteidzošām cilvēku attiecībām un sapņiem.

Priekšnesuma laikā izmantotie pašgājējriteņi ir Eiropā lielākie riteņi ar spieķiem, un tie tiek darbināti ar rokām. Lielākie no riteņiem var pārvietot pat mūzikas sistēmu ar diviem mūziķiem. Riteņi ir daudzfunkcionāli - tos var izmantot kā skatuvi, lai rādītu leļļu teātri vai aizraujošus akrobātu trikus gaisā.

Izrādes notiks 27.maijā plkst.18.05 un plkst.21.45 Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā

Kā ziņots iepriekš, no 27.maija līdz 29.maijam norisināsies Siguldas novada svētki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)