Banner 980x90

Siguldas novadā sākusies grantēto ielu un ceļu planēšana

Rīga, 8.nov., LETA. Iestājoties piemērotiem laikapstākļiem, Siguldas novadā tiek veikta grantēto ielu un ceļu planēšana un brauktuvju seguma papildināšana ar šķembu vai grants maisījumu, kā arī sākti asfaltbetona bedrīšu remontdarbi, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Patlaban notiek Limbu ceļa sakārtošana Siguldas pagastā, veicot grants virskārtas piebēršanu, apauguma noņemšanu un planēšanu.

Limbu ceļš ir apbraucamais ceļš laikā, kamēr notiek ceļa uz Pelītēm pārbūve ar dubultā pārklājuma virsmas segumu, lietusūdens sakārtošanu un gājēju un veloceliņa izbūvi, pašvaldībai investējot vairāk nekā 1,5 miljonus eiro. Pārbūves darbus plānots noslēgt nākamajā gadā.

Grantēto ielu un ceļu planēšana, kā arī uzturēšanas darbi sākti prioritārā secībā, un tie jau veikti Siguldas pagasta Peltēs.

Šogad pašvaldība veikusi grantēto ceļu sakārtošanu vairāk nekā 30 kilometru garumā, veicot grants seguma atjaunošanu un apauguma noņemšanu vairākiem ceļiem Allažu pagastā.

Siguldas novada pašvaldības pārvaldībā kopumā ir vairāk nekā 250 kilometru ielas un autoceļi, no kuriem 47 kilometri ir asfaltētas ielas, pieci kilometri asfaltētu autoceļu, vairāk nekā 50 kilometru ielas ar grantēto segumu un 150 kilometru kopgarumā grantētie autoceļi.

Novada ielu, ceļu un laukumu uzturēšanu saskaņā ar atklāta konkursa rezultātiem šajā gadā veic SIA "DGR serviss".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)