Banner 980x90

Siguldas novada priekšsēdētāja amatā paliek Uģis Mitrevics

Valmiera, 16.jūn., LETA. Par Siguldas novada domes priekšsēdētāju atkārtoti ievēlēts līdzšinējais novada vadītājs Uģis Mitrevics (Reģionu alianse), aģentūra LETA noskaidroja Siguldas novada domē.

Mitrevica kandidatūru atbalstīja 12 no 15 deputātiem, visi paša pārstāvētā "Reģionu alianses" un "Visu Latvijai!" – "Tēvzemei un brīvībai/LNNK" (VL-TB/LNNK) apvienotā saraksta. Pret līdzšinējo pašvaldības vadītāju balsoju "Zaļo un Zemnieku savienības" (ZZS) deputāti Jānis Zilvers un Inese Zagorska, bet no balsojuma atturējās Reinis Ādamsons (ZZS).

Tāpat amatu saglabā arī līdzšinējā priekšsēdētāja vietniece Līga Sausiņa (Reģionu alianse).

Sēdes laikā priekšsēdētāja amatam tika izvirzīts arī Zilvers, kuru atbalstīja tikai paša partijas biedri Ādamsons un Zagorska. Pārējie deputāti balsoja pret, bet Zilvers pats atturējās no balsojuma.

Jau vēstīts, ka pašvaldību vēlēšanās Siguldas novadā pārliecinoši uzvarējis VL-TB/LNNK un "Reģionu alianses" apvienotais saraksts, iegūstot 75,86% vēlētāju balsu un 12 deputāta mandātus.

Otrajā vietā ierindojusies ZZS, iegūstot 20,79% vēlētāju balsu un trīs vietas domē.

2013.gada pašvaldību vēlēšanās uzvarēja "Reģionu alianse", par kuru balsoja 75,51% vēlētāju, bet otrajā vietā palika ZZS un VL-TB/LNNK apvienotais saraksts, kas ieguva 18,39% balsu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)