Banner 980x90

Siguldas novada Pašvaldības policiju turpmāk vadīs līdzšinējais Valsts policijas koledžas direktora vietnieks Māris Riekstiņš

Rīga, 26.jūn., LETA. No 25.jūnija darbu Siguldas novada Pašvaldības policijas priekšnieka amatā sācis līdzšinējais Valsts policijas koledžas direktora vietnieks Māris Riekstiņš, liecina informācija pašvaldības mājaslapā.

Kā aģentūru LETA informēja Siguldas novada domē, darba tiesiskās attiecības ar iepriekšējo pašvaldības policijas priekšnieku Andri Būci izbeigtas likumā noteiktajā kārtībā.

Riekstiņš absolvējis Latvijas Policijas akadēmiju, iegūstot jurista kvalifikāciju un Rīgas Stradiņa universitāti, iegūstot maģistra grādu tiesību zinātnēs.

Darba gaitas Pašvaldības policijas priekšnieks sācis kā jurists, pēc tam astoņus gadus strādājis Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē kā satiksmes uzraudzības speciālists, bet vēlāk arī kā struktūrvienību vadītājs. Riekstiņš strādājis arī par Juridiskā biroja vadītāju Valsts policijas Galvenajā administratīvajā pārvaldē, savukārt pēdējos piecus gadus bijis Valsts policijas koledžas direktora vietnieks.

"Esmu ieguvis izglītību un darba pieredzi, kuru vēlos izmantot Siguldas novada Pašvaldības policijā, lai nodrošinātu ne tikai sabiedrisko kārtību visā novada teritorijā, bet arī turpinātu darbu pie Pašvaldības policijas darbinieku profesionālās pilnveides. Tāpat plānoju veicināt Pašvaldības policijas komunikāciju ar sabiedrību, tai skaitā iedzīvotāju izpratni par policijas darbu, rīkojot informatīvās un izglītojošās tikšanās mācību iestādēs ar skolēniem, kā arī attīstot komunikāciju sociālajos tīklos," teica Riekstiņš.

Pašvaldības policijas uzdevumi ir nodrošināt sabiedrības drošību, novērst likumpārkāpumus, sniegt palīdzību un savas kompetences ietvaros izpildīt administratīvos sodus.

Lai Siguldas novada iedzīvotāji jebkurā situācijā varētu ātri un ērti sazināties ar Pašvaldības policiju, darbojas diennakts tālrunis 26 160 288. Tāpat ar Pašvaldības policiju iespējams sazināties, rakstot uz e-pastu "policija@sigulda.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)