Banner 980x90

Siguldas novadā LZS saraksta līderis būs Jānis Zilvers

Valmiera, 28.marts, LETA. Pašvaldību vēlēšanās LZS saraksta līderis Siguldā būs Siguldas novada domes deputāts Jānis Zilvers, aģentūra LETA noskaidroja partijas Siguldas pārstāvniecībā.

Šobrīd Zilvers pilda domes priekšsēdētāja vietnieka sociālajos jautājumos pienākumus Siguldas novada domē.

Zilvers paskaidroja, ka šajās vēlēšanās prioritāte būs ceļu remonti un uzturēšana, kā arī veselīgu un pilnvērtīgu bezmaksas pusdienu piedāvāšana skolēniem līdz 9.klasei. Vēl partija par mērķi izvirzījusi pēc iespējas lielāku pašvaldības pasūtījumu uzticēšanu tieši vietējiem uzņēmumiem un atbalstu jaunajām un daudzbērnu ģimenēm, piedāvājot atlaides un nodrošinot aukļu pakalpojumus.

2013.gada vēlēšanās LZS Siguldā startēja vienotā sarakstā ar NA un no tā tika ievēlēti trīs deputāti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)