Banner 980x90

Siguldas koncertzāle "Baltais flīģelis" koncertsezonu atklās ar koncertprogrammu "Grandiozā saderēšana"

Jelgava24.lv
Jelgava24.lv
Siguldas koncertzāle "Baltais flīģelis" 17.septembrī atklās 16.koncertsezonu ar komponista un muzikologa Oļģerta Grāvīša 90.jubilejas koncertprogrammu "Grandiozā saderēšana", aģentūru LETA informēja organizatori.

Koncerta ideja radās, satiekoties Grāvīša audzēknēm - muzikoloģēm Jolantai Bimberei un Zanei Prēdelei, jo komponists 30.augustā būtu svinējis 90.jubileju.

Koncertā piedalīsies dziedātāja Evija Martinsone, vijolnieks Sandis Šteinbergs, čelliste Inga Sunepa, pianisti Jānis Maļeckis un Ventis Zilberts, kā arī Emīla Dārziņa jauktā kora diriģente Nora Vītiņa.

Koncertprogrammā "Grandiozā saderēšana" 17.septembrī plkst.19.00 Siguldas koncertzālē "Baltais flīģelis" skanēs Oļģerta Grāvīša un viņa laikabiedru mūzika. Savukārt koncerta vadītāja Prēdele dalīsies stāstos par viņa dzīves un radošās darbības spilgtākajām ainām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)