Banner 980x90

"Siguldas CMAS" akcionāri kārtējā sapulcē aprīļa beigās lems par iepriekšējo gadu peļņas sadali un rezervju izlietošanu

Rīga, 25.marts, LETA. "Siguldas ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacijas" ("Siguldas CMAS") akcionāri kārtējā sapulcē 26.aprīlī lems par iepriekšējo gadu peļņas sadali un rezervju izlietošanu, teikts kompānijas publicētajā paziņojumā medijos.

Akcionāru kārtējā sapulcē plānots arī iepazīties ar valdes un padomes ziņojumiem, apstiprināt 2018.gada pārskatu, lemt par pagājušā gada zaudējumu segšanu un par valdes un padomes locekļu, kā arī revidenta atbrīvošanu no atbildības par darbību pārskata gadā un atteikšanās no prasību celšanas pret viņiem.

Tāpat "Siguldas CMAS" akcionāru kārtējā sapulcē plānots ievēlēt revidentu un noteikt revidentam atlīdzību.

2018.gada auditētos rezultātus "Siguldas CMAS" plāno paziņot pirmdien.

"Siguldas CMAS" ir viena no lielākajām vaislas buļļu spermas ražotājām un piegādātājām Latvijā. Otra lielākā uzņēmuma pamatdarbības nozare ir piena analīžu veikšana, tāpat kompānija sniedz arī citus ar ciltsdarbu saistītus pakalpojumus. Būtiska ietekme "Siguldas CMAS" pamatkapitālā ir "Siguldas mākslīgās apsēklošanas stacijai", kurai pieder 49,9% balsstiesīgo akciju. Kompānijas akcijas kotē biržas "Nasdaq Riga" otrajā sarakstā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)