Banner 980x90

Siguldā valsts svētkos sveiks arī novada goda iedzīvotājus

Valmiera, 13.nov., LETA. Siguldā 18.novembrī sveiks arī novada goda iedzīvotājus, aģentūru LETA informēja Siguldas novada pašvaldības pārstāve Inese Pabērza.

Plkst.18 koncertzālē "Baltais Flīģelis" notiks Siguldas novada Goda diena "Simboli un stihijas", kura laikā tiks godināti nomināciju "Siguldas novada Gada cilvēks" un "Siguldas novada Goda novadnieks" ieguvēji. Pasākumā uzstāsies Agnese Rakovska un stīgu kvartets "ReDo" Raimonda Paula dziesmu programmā "Vienaldzības".

18.novembrī Jūdažu Sabiedriskajā centrā plkst.14 būs valsts svētku koncerts "Ar dzimteni dvēselē" kopā ar Gunāru Meijeru. Savukārt svētku vakarā Siguldas pagasta Kultūras namā notiks balle kopā ar grupu "Zvaigžņu lietus".

Siguldā Latvijas Republikas Proklamēšanas 99.gadadienu sāks atzīmēt jau 16.novembrī plkst.17 ar koncertu "Sveiciens Latvijai!" koncertzālē "Baltais Flīģelis".

17.novembrī Siguldas novada bibliotēkas izstāžu telpā bez maksas izrādīs filmu "Spricis. Paegle. Atmiņas".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)