Banner 980x90

Siguldā notiks Ziemassvētku labdarības koncerts "Sniega pika"

Valmiera, 7.dec., LETA. 18.decembrī, plkst.13 Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā notiks Ziemassvētku labdarības koncerts "Sniega pika", aģentūru LETA informēja biedrības "Cerību spārni" valdes priekšsēdētāja Eva Viļķina.

Koncerta mērķis ir savākt nepieciešamos līdzekļus biedrības "Cerību spārni" sociālā atbalsta centra "Cerību māja" jauno māmiņu atbalstam.

Sociālajā atbalsta centrā "Cerību māja" pašlaik tiek sniegti divi diennakts pakalpojumi – sociālā rehabilitācija un atbalsts grūtībās nonākušām māmiņām, nepilngadīgām māmiņām ar maziem bērniem un grūtniecēm, kuras palikušas bez tuvinieku atbalsta, kā arī atelpas brīža pakalpojums vecākiem, kuriem ir bērni, jaunieši vai pieaugušie ar invaliditāti.

Koncertā uzstāsies Kristīne Šomase un siguldieši Helvijs Kārkliņš, Anita Zambare, Kristīne Ērmane, mākslas skolas "Baltais Flīģelis" bērnu vokālā studija "Siguldiņa" un tās vadītāja Elīna Gruzniņa, kā arī biedrības "Cerību spārni" dziedošie jaunieši.

Labdarības koncerta norises vietā darbosies arī biedrības "Cerību spārni" sociālais uzņēmums "Pogotava", kur varēs iegādāties siltas, ar mīlestību darinātas dāvanas Ziemassvētkos.

Īpaši pārsteigumi paredzēti pašiem mazākajiem koncerta apmeklētājiem.

Ieeja koncertā par ziedojumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)