Banner 980x90

Siguldā notiks Latvijas simtgadei veltīts Valsts akadēmiskā kora "Latvija" koncerts

Valmiera, 2.dec., LETA. Šodien plkst.18 Siguldas koncertzālē "Baltais flīģelis" koncertu sniegs Valsts akadēmiskais koris "Latvija", aģentūru LETA informēja Siguldas koncertzāles "Baltais flīģelis" pārstāve Jolanta Bimbere.

Koncertā būs dzirdamas nesen Rīgā, Ziedoņa zālē, pirmatskaņotās Raimonda Paula dziesmas, īpaša Jāņa Aišpura kompozīcija, kā arī Zigmāra Liepiņa, Riharda Zaļupes un citu komponistu jaundarbi.

Atzīmējot Latvijas simtgadi, Valsts akadēmiskais koris "Latvija" iecerējis laika posmā no 2015.gada līdz 2021.gadam sniegt 100 koncertus gan Latvijas reģionos, gan ārpus Latvijas robežām. Koncertu programmā ir "a cappella" darbi korim, kurus radījuši Latvijas komponisti, kā arī skaņdarbi no projekta, kuru koris "Latvija" un Māris Sirmais ir uzsākuši 2015.gadā - "Šai zemē man visa pasaule", kas ir dāvana Latvijai, un vienlaikus ilgtermiņa projekts latviešu kormūzikas "a capella" darbu jaunrades veicināšanai

Biļetes cena ir no astoņiem līdz 15 eiro, Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem - viena eiro atlaide.

Biļetes iespējams iegādāties "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās un stundu pirms koncerta norises vietā.

Koncerts notiek ar Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)