Banner 980x90

Siguldā norisināsies viens no skrējienu seriāla "Stirnu buks" posmiem

Foto: Facebook.com/ Kontra Mini Gorzow
Foto: Facebook.com/ Kontra Mini Gorzow
Taku skrējienu seriāls "Stirnu buks" ir pazīstams ar dažāda garuma distancēm, kas marķētas izcili ainaviskās vietās visā Latvijā. Šogad pirmo reizi kā viena no sacensību norises vietām ir izvēlēta Sigulda, kur 21.maijā norisināsies seriāla otrais posms ar vislielāko apskates objektu skaitu distances garumā, pilsētas informācijas portāls Sigulda24.lv uzzināja Siguldas novada pašvaldībā.

Skrējienu seriāla Siguldas posms dalībniekus no Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centra vedīs uz Gaujas Nacionālo parku, kas ir īpaši aizsargājama dabas teritorija Gaujas senielejas apkārtnē. Skrējiena trase vedīs pa atjaunotajām un izbūvētajām takām, iekļaujot arī jauno Siguldas serpentīna ceļu. 

Kā ierasts, skrējiena dalībniekiem piedāvātas piecas distances:

* bērniem līdz 10 gadu vecumam – "Susurs" (0,6 – 1 km, bez laika kontroles);
* iesācējiem – "Vāvere" (4 – 6 km, bez laika kontroles);
* ātrajiem – "Zaķis" (8 – 12 km);
* pieredzējušiem – "Stirnu buks" (17 – 22 km);
* spēcīgajiem – "Lūsis" (27 – 35 km).

Taku skrējienu seriāla dalībniekiem šosezon būs iespēja piedalīties kopumā septiņos "Stirnu buka" posmos, kas būs atsevišķas sacensības, tomēr ikvienam būs iespēja  savstarpēji sacensties arī skrējienu seriāla kopvērtējumā. Sacensībās dalībnieki var piedalīties individuāli vai komandās. Lai piedalītos komandu sacensībās, jāapvienojas četriem līdz divpadsmit dalībniekiem, kuriem kopīgiem spēkiem jāpieveic trīs dažādas distances – "Zaķis", "Stirnu buks" un "Lūsis".

Reģistrēties skrējienam iespējams šeit. Dalības maksa atkarīga no izvēlētās distances, iespējams iegādāties arī sezonas abonementu.

Siguldas novada iedzīvotāju ID karšu īpašnieki, līdz 15.maijam reģistrējoties Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā vai Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā, saņems 10% atlaidi dalības maksai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)