Banner 980x90

Siguldā norisināsies otrais skaņu un garšu festivāls "2017 Ieklausies garšā"

Valmiera, 2.maijs, LETA. Siguldas pils un pilsdrupu teritorijā 12.augustā no plkst.16 līdz pusnaktij norisināsies otrais skaņu un garšu festivāls "2017 Ieklausies garšā", kura galvenie muzikālie viesi būs populārākā Gruzijas grupa "Mgzavrebi", aģentūru LETA informēja festivāla pārstāvis Kaspars Zaviļeiskis.

Papildu galvenajiem festivāla muzikālajiem viesiem "2017 Ieklausies garšā" ausis priecēs arī pašmāju dīva Aija Vītoliņa kopā ar savu grupu "Tango Sin Quinto", piedāvājot tango programmu, jau leģendārie latviešu dziedātāji Ieva Akuratere un Igo kopā ar ģitāristu Aivaru Hermani jutekliskajā programmā "Klusums starp mums", vienīgie tā sauktā "nabagu blūza" izpildītāji Latvijā - "Rahu the Fool", kā arī instrumentālās ģitārmūzikas meistari "Rihards Lībietis Orchestra".

Garšu sadaļai festivālā tiek veltīta ne mazāka uzmanība kā mūzikai, tādēļ arī šefpavāri strādās uz improvizētām skatuvēm, kur ikvienam būs iespējams vērot katru viņu darbību. Šā gada skaņu un garšu festivālā Siguldā piedalīsies: Ēriks Dreibants un "Trīs pavāru restorāns", Šota Mudžirišvili un gruzīnu restorāns "Alaverdi".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)