Banner 980x90

Siguldā nedēļas garumā norisināsies Veselības un sporta nedēļa

Rīga, 19.sept., LETA. Siguldā no 24.septembra līdz 30.septembrim notiks Veselības un sporta nedēļa, piedāvājot ģimenēm izbaudīt dažādas aktivitātes, aģentūru LETA informēja Siguldas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Svarena.

Kopumā Veselības un sporta nedēļā ikvienam būs iespēja bez maksas piedalīties 26 sporta nodarbībās un 24 izglītojošās lekcijās, aktivitātēs jauniešiem un senioriem, bērniem un vecākiem, kā arī piedalīties pārgājienos, velobraucienos un orientēšanās izaicinājumā.

Topošo un jauno vecāku dienā, 25.septembrī, būs iespēja apmeklēt grūtnieču vingrošanu, zīdaiņu peldināšanas nodarbību, un lekcijas, kas saistītas ar tēmām, kā vecākiem labāk izprast savu lomu bērniņa dzīvē, kā arī veicināt gan savu, gan mazuļa labsajūtu.

Bērnu dienā, 26.septembrī, bērni kopā ar vecākiem varēs piedalīties rotaļu jogā, "CrossFit" nodarbībās, spēlēties kopā ar vecākiem, kā arī izglītojošās lekcijās uzzināt kā izmantot dažādas vecākiem sniegtās atbalsta iespējas un emocionāli sagatavot bērnu nozīmīgajam notikumam - bērnudārza gaitām.

Savukārt 30.septembrī Siguldā notiks ģimenēm veltīta diena, kurā būs iespēja piedalīties rīta pārgājienā un foto meistarklasē, velobraucienos, kā arī pārgājienā gar iežu atsegumiem Gaujas krastos. Dienas laikā ģimenes būs aicinātas apmeklēt "GreenFest", kurā varēs līdzdarboties darbnīcās, apmeklēt ģimeņu jogu un citas aizraujošas aktivitātes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)