Banner 980x90

Siguldā izskanēs mūzikls visai ģimenei "Čigānu barons"

Sestdien, 13.februārī, plkst.17.00 Siguldas novada Kultūras centrā ikviens aicināts apmeklēt mūziklu visai ģimenei "Čigānu barons", pilsētas informācijas portāls Sigulda24.lv uzzināja Siguldas novada pašvaldībā.

"Gypsy Baron" jeb "Čigānu barons" ir stāsts par Čigānu barona pasaules ceļojumiem. Mūziklā apvienojušies mākslinieki no vairākām Eiropas valstīm, kas uz skatuves sajauks tradicionālās romu kultūras pērles ar mūsdienu jaunākajām mūzikas un dejas tendencēm.

Mūziklā uz divām speciāli aprīkotām skatuvēm vienkopus uzstāsies šī brīža divpadsmit austrumeiropas izcilākie čigānu mūzikas izpildītājmākslinieki no Vācijas, Polijas, Lietuvas, Latvijas, Krievijas un Zviedrijas. Starp šiem māksliniekiem būs arī tautā iemīlētais mūziķis, komponists un vijolnieks Kaspars Pudniks no Riču ģimenes.

Biļetes cena – no 8 līdz 12 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)