Banner 980x90

Siguldā asfaltēs Nākotnes ielu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Tā kā Siguldā, Nākotnes ielas posmā no Tilta līdz Riekstu ielai, visi dzīvojamo māju īpašnieki ir pieslēgušies pilsētas komunikācijām, ir sākti zemes sagatavošanas darbi, lai jau drīzumā veiktu Nākotnes ielas asfaltēšanu.

Kā aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā, ielas pārbūves izmaksas sasniegs ap 150 000 eiro.

Lai uzlabotu Siguldas ceļu infrastruktūru, Siguldas novada pašvaldība tuvāko gadu laikā plāno veikt vairāku grantēto ielu pārbūvi uz asfalta vai bruģa segumu. Viens no kritērijiem, lai pašvaldība sāktu grantēto ielu asfaltēšanu vai bruģēšanu, ir noteikums, ka visiem īpašumiem grantētajās ielās jābūt pieslēgtiem pilsētas komunikācijām.

Siguldas novada pašvaldība aicina iedzīvotājus savlaicīgi pieslēgties pilsētas komunikācijām, tādējādi gan novēršot potenciālos draudus videi, kas rodas, notekūdeņiem iekļūstot gruntsūdeņos, gan arī paātrinot iespēju ielas asfaltēšanai. Gadījumos, kad kādas grantētās ielas visi iedzīvotāji būs pieslēgušies pilsētas komunikācijām, pašvaldība aicinās iedzīvotājus parakstīt vienošanos, ka vismaz piecus gadus pēc asfalta vai bruģa seguma izbūves netiks izbūvētas papildu komunikācijas - gāze, optiskais kabelis un citas -, kuru izbūve varētu skart izbūvēto segumu.

Pašvaldības speciālisti ir sākuši grantēto ielu stāvokļa, satiksmes intensitātes, kā arī nodrošinājuma ar inženierkomunikācijām izpēti, lai izveidotu asfaltējamo vai bruģējamo ielu sarakstu prioritārā secībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)