Banner 980x90

SIA "Demiurg" – jumti, jumta segumi un noteksistēmas

Būtiskas konstrukcijas, bez kurām nu nekādi nevar iedomāties nevienu ēku, ir jumti. Tie pilda virkni kā praktisku, tā estētisku funkciju. Būvmateriālu tirgū jumti atrodami ļoti plašā klāstā, un starp tiem lielu popularitāti un augstu pieprasījumu iemantojuši tērauda jumti, kas izceļas ar savu kvalitāti, ilgtspēju un uzticamību. 

Jumti

Būtiskas konstrukcijas, bez kurām nu nekādi nevar iedomāties nevienu ēku, ir jumti. Tie pilda virkni kā praktisku, tā estētisku funkciju. Būvmateriālu tirgū jumti atrodami ļoti plašā klāstā, un starp tiem lielu popularitāti un augstu pieprasījumu iemantojuši tērauda jumti, kas izceļas ar savu kvalitāti, ilgtspēju un uzticamību. Augstas klases jumtus plašā klāstā piedāvā skārda izstrādājumu ražotājs SIA "Demiurg" – būvniecības produktu un pakalpojumu uzņēmuma "Ruukki" (iepriekš "Rannila") lojāls partneris jau kopš 2006. gada. "Demiurg" produktu piedāvājumā – gan "Ruukki" ražotie tērauda jumti, starp kuriem ikviens varēs atrast savām vēlmēm un ēkas fasādei atbilstošāko variantu, gan arī dažādi jumtu drošības produkti un citi jumta konstrukciju papildu elementi. SIA "Demiurg" produktu sortimentā pieejami jumti ar vertikālām šuvēm, dakstiņveida un profilētie jeb trapecveida jumti pieprasītākajos krāsu toņos un dažādās modifikācijās, lai tos būtu iespējams pielāgot jebkura veida un dizaina ēkai – dzīvojamajām mājām, saimniecības ēkām, dažādām lauksaimniecības un komerciālas nozīmes būvēm.

Lasiet vairāk: www.demiurg.lv

Jumta segumi

Kā zināms, jumts ir viens no pirmajiem elementiem, kam apkārtējie pievērš uzmanību. Tam ir būtiska loma mājas kopējā tēla veidošanā un līdz ar to tas rada priekšstatu arī par mājas saimnieku. Lai padarītu ēkas fasādi maksimāli pievilcīgu un piešķirtu tai individualitāti, pircējiem tiek piedāvāti visdažādāko krāsu un formu jumta segumi. SIA "Demiurg" sortimentā pieejamie "Ruukki" ražotie jumta segumi izceļas ar elegantu dizainu, paaugstinātu izturību un ilgmūžību. Tērauda jumta segumi ir vienkārši uzstādāmi pat uz sarežģītas formas jumtiem un ļauj pasargāt jumta konstrukcijas un pašu ēku jebkuros laikapstākļos, saglabājot iekštelpās optimālu mikroklimatu un komfortablus dzīvošanas apstākļus. Tērauda jumta segumi vienmēr paliks modē, tāpēc, izvēloties savas mājas jumtam klājumu no šī materiāla, jūs noteikti nekļūdīsieties un baudīsiet tā sniegtās priekšrocības gadiem ilgi.

Lasiet vairāk: www.demiurg.lv

Noteksistēmas

Ēku fasādes, pamatu un pagrabtelpu aizsardzībā no lietus izraisītiem bojājumiem ļoti nozīmīgu lomu ieņem tādas konstrukcijas kā lietus ūdens noteksistēmas, kas jumta teknē savāc un pa notekcauruli aizvada lietus ūdeni no jumta. Turklāt mūsdienās noteksistēmas pilda ne tikai aizsargājošu, bet arī dekoratīvo funkciju un var kalpot kā lielisks ēkas fasādes nobeiguma elements vai košs akcents. Augstas kvalitātes notekcaurules un teknes no tērauda var atrast SIA "Demiurg" piedāvāto risinājumu klāstā. "Demiurg" ražo skārda izstrādājumus ēku ārējai apdarei un pilnu komplektāciju jumtiem un darbojas kā būvniecības produktu ražotāja un būvpakalpojumu sniedzēja "Ruukki" – agrāk zināma ar nosaukumu "Rannila" – sadarbības partneris, produktu izplatītājs. Patērētāju izvēlei tiek piedāvātas notekcaurules un teknes plašā krāsu gammā, ļaujot pielāgoties jebkuram jumta veidam un materiālam. Noteksistēmas ir speciāli izstrādātas tā, lai efektīvi savāktu ūdeni un, pateicoties īpaši izturīgam pārklājumam no iekšpuses un ārpuses, kalpotu tikpat ilgi kā mājas jumts. "Demiurg" piedāvātās "Ruukki" teknes un notekcaurules paredzētas gan privātmājām, gan arī lielākām rūpnieciskām ēkām un to būtiskākās priekšrocības ir ilgmūžība, efektivitāte un estētiskā pievilcība.

Lasiet vairāk: www.demiurg.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)