Banner 980x90

SIA "Fortuna Travel". Tūrisms un viesnīcu rezervēšana, Autobusu noma

Autobusu noma ir paredzēta korporatīviem pasūtījumiem un tūrisma ceļojumiem. Autobusu noma ir "Fortuna Travel" pamatdarbība kopš 1994. gada.

Autobusu noma

Autobusu noma ir paredzēta korporatīviem pasūtījumiem un tūrisma ceļojumiem. Autobusu noma ir "Fortuna Travel" pamatdarbība kopš 1994. gada. Autobusu noma un pasažieru pārvadājumi ir pieejami gan Rīgā un Latvijā, gan arī uz Eiropas un NVS valstīm (Krievija, Baltkrievija, Ukraina).

Autobusu noma ir pieejama dažādiem pasākumiem: ekskursijām, ceļojumiem, kāzu svinībām, skolēnu ekskursijām, transfēra braucieniem, korporatīvajiem pasākumiem, sporta pasākumiem. Autobusu parkā ir dažāda izmēra autobusi ar ietilpību līdz pat 72 vietām un ar dažādiem komforta līmeņiem.

Autobusu noma pieejama tikai kopā ar šoferi. Šoferi vienmēr izpalīdzēs un spēs rast risinājumus visdažādākajās situācijās.

Autobusu nomas rezervācijas brīdī jānorāda pasažieru skaitu, izbraukšanas un atgriešanās laiku un maršrutu.

Lasiet vairāk: http://www.fortunatravel.lv/lv/autobusi/autobusu-noma

Ceļojumi

Ceļojumi ir populārs brīvā laika pavadīšanas veids, kas ļauj aizmirst par ikdienas rūpēm. Ceļojumi uz ārvalstīm ļauj iepazīt citas kultūras, rast jaunus iespaidus, kā arī baudīt dažāda veida atpūtu – gan mierpilnu laika pavadīšanu pludmalē vai pastaigas pa pilsētu, gan arī aktīvu atpūtu.

Ceļojumi, ko piedāvā "Fortuna Travel", pieejami uz Austriju, Baltkrieviju, Čehiju, Franciju, Gruziju, Igauniju, Itāliju, Izraēlu, Lietuvu, Nīderlandi, Poliju, Šveici, Ukrainu, Ungāriju, Vāciju, kā arī pieejamas ekskursijas pa Latviju.

Ceļojumi pieejami individuāliem ceļotājiem, pāriem, grupām un ģimenēm. Jaunums ģimenes ceļojumu piedāvājumā ir atpūta Baltkrievijā, kurā iekļauts brauciens uz Minsku, delfināriju, Dino parku, zoodārzu, akvaparku ar SPA, rūpnīcu Belaz un Lidu.

Ceļojumi iekļauj sevī izmitināšanu viesnīcā, brokastis, ekskursijas gida pavadībā.

Lasiet vairāk: http://www.fortunatravel.lv

Brīvdienu ceļojumi

Brīvdienu ceļojumi sniedz iespēju kvalitatīvi un interesanti pavadīt brīvo laiku – nedēļas nogali vai atvaļinājumu – atpūšoties no darba.

Brīvdienu ceļojumi, ko piedāvā "Fortuna Travel", ir, piemēram, uz Baltkrieviju, kā arī pa Baltijas valstīm. Iecienīts brīvdienu ceļojums ir brauciens uz Čehiju, kurā var apskatīt galvaspilsētu Prāgu un kūrortpilsētu Karlovy Vary. Pa ceļam tiek apskatīta arī Polijas galvaspilsēta Varšava, kā arī ceļojuma noslēgumā – Drēzdene Vācijā. Ceļojuma ilgums ir piecas dienas.

Brīvdienu ceļojumā ietilpst ekskursijas gida pavadībā, nakšņošana viesnīcā un brokastis. Ceļojumā var apskatīt, piemēram, Prāgas Vecpilsētu, kūrortpilsētu Karlovy Vary, kas ir slavena ar karstajiem ārstnieciskiem minerālūdeņu avotiem, Elbas krastmalu, ko sauc par "Eiropas balkonu".

Brīvdienu ceļojumi pieejami individuāliem ceļotājiem, pāriem, grupām un ģimenēm.

Lasiet vairāk: http://www.fortunatravel.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)