Banner 980x90

"Saskaņas" līderis Vidzemē - Zariņš

Trešdien, 16.jūlijā, sociāldemokrātiskās partijas "Saskaņa" sēdē apstiprināta 4000 zīmju programma un kandidāti rudenī gaidāmajās Saeimas vēlēšanās, pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja partijas pārstāvji.

Vidzemes vēlēšanu apgabalā līderis ir Saeimas deputāts Ivars Zariņš, aiz viņa - Saeimas deputāts Sergejs Dolgopolovs. Trešais sarakstā ir Latvijas Ostu asociācija – izpilddirektors un Rīgas Brīvostas pārvalde valdes priekšsēdētāja palīgs Kārlis Leiškalns. Pirmajā pieciniekā iekļuvuši arī Saeimas deputāti Jānis Ādamsons un Aleksandrs Sakovskis.

Tālāk sarakstā ir Saeimas deputāts Viktors Jakovļevs, uzņēmējs Sandris Bergmanis, biedrības "Latvijas Makšķernieku apvienība" valdes loceklis Edgars Zveja, SIA "Furāns" valdes priekšsēdētājs Aivars Guntis Kreituss, SIA "Rīgas Meži" valdes loceklis Edgars Vaikulis, DUS "Viada" menedžere Ludmila Fedorkova, Jūrmalas domes pilsētplānošanas nodaļas būvinspektors Ralfs Morītis un "Rīgas nami" valdes loceklis Andrejs Kondratjuks.

12.Saeimas vēlēšanās kandidēs arī Ādažu novada deputāte Karina Sprūde, Vidzemes biedrības "Černobiļa" valdes priekšsēdētājs Valerijs Vilčinskis, SIA "Autosvētkiem" projektu vadītājs Kristaps Laucis, juriste Inese Baikovska, SIA "Cilvēks" valdes priekšsēdētājs Aigars Lavrinovičs, SIA "Tirdzniecības nams "Kurši" padomes loceklis Mārtiņš Artiņš, Olaines Mehānikas un tehnoloģijas koledžas lektore Tatjana Rezņika, RD mājokļu un vides departamenta galvenais speciālists Normunds Vagalis, SIA "TEO Grupa" valdes loceklis Jānis Priede un Ķeguma novada domes deputāts Valdis Kalniņš.

Uz 12.Saeimu kandidē arī sabiedriskās organizācijas "Tiesības uz cienīgu dzīvi" valdes priekšsēdētājs Fjodors Maļonkins, Saulkrastu novada domes deputāts Igors Žukovs, "Rīgas Namu pārvaldnieks" projektu vadītājs Marks Barkāns, SIA "Onninen" tirdzniecības inženieris INFRA nodaļā Raimonds Bērziņš , Alūksnes novada vidusskolas skolotājs Vadims Savkovs un uzņēmējs Ziedonis Apariņš.

Pilseta24.lv jau vēstīja, ka partijas "Vienotība" valde un dome piektdien, 11.jūlijā, apstiprinājusi partijas deputātu kandidātu sarakstus rudenī gaidāmajās Saeimas vēlēšanās, kā arī 4000 zīmju programmu ar partijas mērķiem un uzdevumiem darbam pēc vēlēšanām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)