Banner 980x90

"Saskaņa" CVK iesniegusi kandidātu sarakstu 12.Saeimas vēlēšanām

Trešdien, 23.jūlijā, Sociāldemokrātiskā partija "Saskaņa" Centrālajā vēlēšanu komisijā (CVK) iesniegusi savu kandidātu sarakstu 12.Saeimas vēlēšanām, aģentūru LETA informēja CVK Informācijas nodaļas vadītāja Kristīne Bērziņa.

"Saskaņas" sarakstu līderi 12.Saeimas vēlēšanās ir deputāti Jānis Urbanovičs, Andrejs Elksniņš, Ivars Zariņš un Valērijs Agešins, kā arī bijušais LPP/LC politiķis Krišjānis Peters.

Rīgā aiz Urbanoviča sarakstā seko Saeimas deputāts Andrejs Klementjevs, bijušais Rīgas Pašvaldības policijas priekšnieks Jānis Geduševs, kā arī parlamentārieši Boriss Cilevičs un Sergejs Mirskis.

Vidzemē, kur ar pirmo numuru startēs Zariņš, saraksta priekšgalā ir arī Saeimas deputāts Sergejs Dolgopolovs, bijušais deputāts, tagad Ostu asociācijas vadītājs Kārlis Leiškalns, kā arī parlamentārieši Jānis Ādamsons un Aleksandrs Sakovskis.

Latgalē ar pirmo numuru startēs Elksniņš, bet aiz viņa seko Saeimas deputāti Jānis Tutins un Ivans Ribakovs, kā arī "Rīgas ūdens" valdes loceklis Vitālijs Aizbalts un parlamentārietis Raimonds Rubiks.

Zemgalē saraksta līderis ir Peters, otrais numurs ir deputātam Vitālijam Orlovam, tāpat saraksta augšgalā ir arī Rīgas Brīvostas valdes loceklis Ivars Jakovels, Jelgavas domes deputāts Valentīns Grigorjevs un Aizkraukles domes deputāts Nikolajs Sokols.

Kurzemē aiz Agešina startēs Latvijas Ārpolitikas institūta pētnieks Raimonds Rublovskis, jurists, Saeimas deputāta palīgs Indulis Jankovskis, "Ventamonjaks servisa" Ražošanas-tehnoloģiskās daļas dispečers Aleksejs Medvedevs, kā arī Liepājas domes deputāts Romans Miloslavskis.

No partijas sarakstiem startēs arī vairāki sabiedrisko organizāciju biedri - arodbiedrības LABA līderis Raimonds Gailis, organizācijas "Stop drugs" aktīvisti Sandris Bergmanis un Andris Morozovs un Zolitūdes traģēdijā cietušo un bojāgājušo tuvinieku biedrības "Zolitūde 21.11." vadītāja Regīna Ločmele-Luņova.

Individuālā kārtā, pēc partijas līdera Nila Ušakova aicinājuma, startēs arī pieci Latvijas Sociālistiskās partijas biedri, tostarp Artūrs Rubiks, Raimonds Rubiks un Igors Zujevs, kuri visi trīs jau ir Saeimas deputāti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)