Banner 980x90

Sāksies Siguldas restorānu nedēļa

Valmiera, 1.nov, LETA. No šodienas līdz 6.novembrim norisināsies Siguldas restorānu nedēļa, kuras laikā desmit Siguldas un tās apkārtnes restorānos un kafejnīcās būs iespēja baudīt trīs ēdienu maltītes.

Kā aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā, Siguldas restorānu nedēļas laikā gardēžiem tiks piedāvātas sezonas veltes - krāsnī cepts ķirbis, dūmotas bietes un karamelizēti āboli. Katrā ēdienkartē gardēži atradīs dažādus pamatēdienus - sautētu stori, vērša vaigus, lēni sutinātu pīli, sama fileju -, kā arī plašu saldo ēdienu piedāvājumu - aroniju zefīrkūku, cukurotu pīlādžu suflē, ķirbju "panna cotta" un burkānu desertu. Katrā restorānā tiks piedāvātas divas dažādas ēdienkartes par divām cenām - 15 un 20 eiro pēc viesu izvēles.

Gardēžus nedēļas garumā uzņems restorāns "Aparjods", viesnīcas "Sigulda" restorāns, restorāns "Garšas frekvence", restorāns "Gadalaiki", restorāns "Fazenda", kafejnīca "Doma", kā arī restorāns "Kungu rija", "Bīriņu pils restorāns", "Mālpils muižas restorāns" un "Rāmkalnu" restorāns.

Lai baudītu ēdienus, restorānu un kafejnīcu apmeklētājiem iepriekš jārezervē galdiņš. Siguldas restorānu nedēļas piedāvājums un ēdienkartes bija pieejamas no 24.oktobra.

Siguldas restorānu nedēļu organizē Siguldas novada pašvaldības aģentūra "Siguldas Attīstības aģentūra" sadarbībā ar Rīgas Tūrisma attīstības biroju, kopīgi īstenojot pasākumus saistībā ar 2015.gadā izcīnīto titulu "Eiropas Gastronomijas reģions 2017.gadā".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)