Banner 980x90

Sāk apjomīgos Siguldas novada kultūras centra rekonstrukcijas darbus

Valmiera, 17.okt., LETA. No šodienas Siguldas novada Kultūras centrā sākti rekonstrukcijas darbi, tāpēc tas šobrīd ir slēgts, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Iepriekš vēstīts, ka centra rekonstrukciju par 7 730 040 eiro uzticēts veikt SIA "Monum".

Darbu laikā tiks veikta telpu un ieejas mezgla pārbūve, kā arī jaunu noliktavu izbūve aiz Lielās zāles. Pārbūves gaitā tiks izveidotas trīs mēģinājumu telpas orķestra, kora un dejotāju vajadzībām, paplašināta skatuve un iegūtas papildu sēdvietas skatītājiem.

Rekonstrukcijas laikā Siguldas novada kultūras centra biļešu kase un administrācija, kā arī Kultūras pārvalde atradīsies Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centra ēkā, Raiņa ielā 3. Kultūras centra biļešu kases darba laiks netiks mainīts.

Amatiermākslas kolektīvu mēģinājumi rekonstrukcijas laikā notiks Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centra ēkā, Siguldas slimnīcas administrācijas ēkas zālē, Siguldas Valsts ģimnāzijā, Siguldas Mākslu skolā "Baltais flīģelis" un nodarbību centrā "Namiņš".

Pārcelšanās laikā no 17.oktobra līdz 21.oktobrim pašvaldība aicina saziņai ar Kultūras pārvaldes un Siguldas novada Kultūras centra administrāciju izmantot e-pastu vai zvanīt uz mobilo tālruni. Kontakti pieejami pašvaldības mājaslapā "www.sigulda.lv".

Projekta īstenošanu līdzfinansē Emisiju kvotu izsoļu instruments, Siguldas novada pašvaldībai ir piešķirts līdzfinansējums 1 921 171 eiro apmērā. Projekta mērķis ir uzlabot Siguldas novada Kultūras centra energoefektivitāti, pārbūvējot esošo ēku par zema enerģijas patēriņa ēku.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)