Banner 980x90

Saeimas vēlēšanās startē deviņi deputātu kandidāti no Siguldas novada

Otrdien, 5.augustā, noslēdzās deputātu kandidātu sarakstu iesniegšana 12.Saeimas vēlēšanām, kas norisināsies šī gada 4.oktobrī. 13 kandidātu sarakstos kopumā pieteikti 1156 deputātu kandidāti, deviņi no tiem kā savu dzīvesvietu norādījuši Siguldas novadu.
Deputātu kandidāti no Siguldas novada pārstāv tādas partijas un partiju apvienības kā "Vienotība", Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!" - "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK", "Latvijas attīstībai", Latvijas Reģionu Apvienību, kā arī Zaļo un Zemnieku savienību.

Kā liecina Centrālās vēlēšanu komisijas mājas lapā ievietotā informācija, visvairāk deputātu kandidāti no Siguldas novada vēlēšanās pārstāv Latvijas Reģionu Apvienību.

To pārstāv Siguldas sporta skolas kalnu slēpošanas trenere Gunta Gasūna, Latvijas Republikas Aizsardzības ministrija Valsts sekretāra padomnieks NATO tranzīta jautājumos Gundars Ābols, kā arī Valsts Aizsardzības militārā objekta un iepirkuma centra ekspluatācijas inženieris Juris Baldiņš.

Partiju "Vienotība" vēlēšanās pārstāv pašreizējais Latvijas Republikas Saeimas deputāts Ainars Latkovskis un A/S "Sadales tīkls" elektroinženieris Vilnis Meškinis.

Nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" vēlēšanu kandidāti no Siguldas novada ir līdzšinējais Latvijas Republikas Saeimas deputāts Raivis Dzintars un novadniece Irīna Mackus.

Armands Vijups, SIA "e-cilvēks" valdes loceklis vēlēšanās pārstāv partiju "Latvijas attīstībai", savukārt 1990.gadā dzimušais novadnieks Gatis Dzērve-Tāluts pārstāv Zaļo un Zemnieku savienību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)