Banner 980x90

Rīgas reģionā, nokrītot no desmit metrus augsta jumta, jauns vīrietis gūst nopietnas traumas

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Rīgas reģionā 22 gadus vecs vīrietis, strādājot uz aptuveni desmit metrus augsta jumta, pazaudējis līdzsvaru, kā rezultātā nokritis un guvis smagas traumas, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola.

Krītot no jumta, vīrietis izkritis cauri arī stikla nojumei. Viņš guvis politraumu, tostarp smagu galvas traumu, vienas rokas un vienas kājas lūzumu, kā arī ribas lūzumus. Cietušais nogādāts slimnīcā.

Savukārt Kurzemes reģionā darba traumu guvis kāds 25 gadus vecs vīrietis. Viņš strādājis automašīnā ar kuras palīdzību pārkrauti baļķi, taču tad automašīnas kauss aizķēris augstsprieguma vadus, kā rezultātā vīrietis guvis elektriskās strāvas triecienu. Vīrietis bijis pie samaņas, tādēļ pats saviem spēkiem spējis izkļūt no automašīnas. Cietušais nogādāts slimnīcā.

Latgales reģionā 19 gadus vecam vīrietim metāla mehānismā iespiesta roka, kā rezultātā viņš guvis apakšdelma saspiedumu un nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī neatliekamās palīdzības mediķi saņēmuši 1251 izsaukumu, no tiem 157 bijuši saistīti ar traumām.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)