Banner 980x90

Rīgas reģiona iereibusi sieviete kritusi no ceturtā stāva

Foto: Pilseta24.lv
Foto: Pilseta24.lv

Rīgas reģionā 30 gadus veca sieviete, kura bijusi alkohola reibumā, kritusi no ceturtā stāva,  aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Pēc aculiecinieka stāstītā, sieviete kāpņutelpā pārliekusies pāri kāpņu margām, zaudējusi līdzsvaru un nokritusi, gūstot politraumas. Pēc kritiena sieviete guvusi galvas, mugurkaula, vēdera un krūškurvja traumas. Cietusī bijusi pie samaņas un vidēji smagā stāvoklī nogādāta slimnīcā.

Aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi kopumā devušies uz 1195 izsaukumiem, no tiem 180 bija saistīti ar dažāda veida traumām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)