Banner 980x90

Raimonds Vējonis: mūsu kamaniņu sportisti ir pierādījums Latvijas plašajām iespējām

Raimonds Vējonis/ Foto: Ieva Čīka/ LETA
Raimonds Vējonis/ Foto: Ieva Čīka/ LETA

Valsts prezidents Raimonds Vējonis apsveic Latvijas kamaniņu sporta komandu un īpaši Elīzu Cauci ar lieliskajiem panākumiem Eiropas čempionātā kamaniņu sportā Altenbergas trasē, pilsētas informācijas portālu Pilseta24.lv informēja Latvijas Valsts Prezidenta preses dienests. 

Elīzas Cauces vicečempiones tituls individuālajās sacensībās, kas ir mūsu sportistu augstākais šāda veida sasniegums kopš neatkarības atgūšanas, un komandas – Elīzas Cauces, Artūra Dārznieka, Andra un Jura Šicu – izcīnītā sudraba godalga apliecina mūsu sportistu iespējas pārvarēt grūtības, viņu mērķtiecību un darbaspējas.

"Šodien vēlreiz esam guvuši apliecinājumu tam, ka Latvijas un mūsu cilvēku panākumiem nav robežu un mēs ar pamatīgu darbu un talantu varam būt starp pasaules līderiem. Esmu pārliecināts, ka šodien daudzi Latvijas sporta līdzjutēji lepojas ar mūsu kamaniņu braucējiem," uzsver Raimonds Vējonis.

Valsts prezidents norāda, ka paldies par panākumu Eiropas čempionātā jāsaka arī visai kamaniņu komandai, kas ilgstoši ar lielu neatlaidību un patiesu degsmi ir strādājuši, lai Latvijas vārds pasaulē izskanētu iespējami plaši.

Pilsētas informācijas portāls Sigulda24.lv jau ziņoja, ka Kamaniņu braucēja Cauce izcīna sudraba medaļu Eiropas čempionāta

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)