Banner 980x90

Putekļu sūcēji – palīgs Tavās ikdienas gaitās

Foto: Xnet.lv
Foto: Xnet.lv
Vai vari iedomāties savu dzīvi bez putekļu sūcēja? Atbilde uz šo jautājumu visticamāk ir "Nē". Ja vēlies iegādāties jaunu putekļu sūcēju, iepazīsties ar šajā rakstā esošo informāciju un noskaidro, kādi putekļu sūcēji ir Tavām vajadzībām vispiemērotākie!

Dažādiem mērķiem dažādas ierīces
Lai gan putekļu sūcēja funkcija ir viena – savākt dzīvesvietā vai automašīnā esošos putekļus un netīrumus –, tie mēdz būt atšķirīgi. Pēc to darbības veida putekļu sūcēji tiek iedalīti trijos veidos: putekļu sūcēji, kas tiek pieslēgti pie elektrotīkla, putekļu sūcēji-roboti un putekļu sūcēji ar akumulatoru.

"Parastie" putekļu sūcēji
Foto: Xnet.lvFoto: Xnet.lv


Šie ir visizplatītākie no visiem putekļu sūcēju veidiem. Tos darbina ar vadu, pieslēdzot elektrotīklam. Šo ierīču plusi ir plašais modeļu un aksesuāru klāsts, kā arī pieejamā cena. Ja esi nolēmis iegādāties šāda veida putekļu sūcēju, noteikti izvēlies modeli ar pēc iespējas lielāku sūkšanas jaudu – jo tā lielāka, jo ērtāk un ātrāk varēsi atbrīvoties no netīrumiem. Ņem vērā arī putekļu savākšanas veidu:
- ar maisiņu – populārākais variants. Kad maisiņš piepildījies, to jāizņem un vietā jāievieto jauns. Neaizmirsti – katram modelim ir speciāli piemēroti maisiņi, tāpēc, iegādājoties salīdzinoši vecu modeli, pārliecinies, vai tam paredzētos maisiņus vēl iespējams iegādāties;
- bez maisiņa – šāds putekļu savākšanas veids izsvītro nepieciešamību pēc putekļu maisiņu regulāras nomaiņas;
- ar ūdens filtru – ūdens filtrs efektīvi aiztur putekļus, būtiski samazinot to atkārtotu nonākšanu telpā.

Putekļu sūcēji-roboti
Foto: Xnet.lvFoto: Xnet.lv
Attīstoties modernajām tehnoloģijām, tika izveidotas ierīces, kas mājas tīrīšanu veic pašas – Tev tikai ik pa laikam jāiztīra netīrumu tvertne. Par pārējo parūpēsies pats robots – gan par sūkšanu, gan akumulatora uzlādi, turklāt vari uzstādīt arī taimeri, lai robots pats sāktu darbu noteiktā laikā. Jāpiemin arī, ka pieejami roboti, kas veic ne tikai putekļu sūkšanas, bet arī mazgāšanas darbus.

Putekļu sūcēji ar akumulatoru
Foto: Xnet.lvFoto: Xnet.lv
Ja nevēlies, lai sūkšanas procesu apgrūtina vadi, kas atrodas uz grīdas, izvēlies putekļu sūcēju ar uzlādējamu akumulatoru. Šādas ierīces ļoti noderīgas ir arī automašīnu īpašniekiem. Taču ņem vērā, ka baterijas darbības laiks ir ierobežots. Ja vēlies ar putekļu sūcēju darboties ilgstoši, pirms tā iegādes pārliecinies, cik ilgs ir tā darbības laiks ar vienu uzlādi.

Nepieciešams jauns putekļu sūcējs? "Xnet" interneta veikala piedāvājumā Tu noteikti spēsi atrast savām vajadzībām piemērotāko putekļu sūcēju un tā piederumus – ienāc un pārliecinies par to!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)