Banner 980x90

Pašvaldība nolēmusi realizēt projektu "Esi vesels Siguldas novadā!"

Riga24.lv
Riga24.lv
Siguldas novada dome plāno realizēt projektu "Esi vesels Siguldas novadā!", aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Novada dome ir saņēmusi Centrālās finanšu un līgumu aģentūras uzaicinājumu iesniegt specifiskā atbalsta mērķa "Uzlabot pieejamību veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumiem, jo īpaši nabadzības un sociālās atstumtības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem" pasākuma "Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei" pirmajā projektu iesniegumu atlases kārtā.

Pašvaldības deputāti domes sēdē nolēma piedalīties pirmajā projektu iesniegumu atlases kārtā ar projekta iesniegumu "Esi vesels Siguldas novadā!", paredzot projektā nepieciešamo priekšfinansējumu 10% apmērā no kopējā projektam pieejamā finansējuma 200 497 eiro. No summas 85% veido Eiropas Sociālā fonda finansējums un 15% valsts budžeta finansējums.
Projekts jāīsteno līdz 2019.gadam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)