Banner 980x90

Par izciliem sasniegumiem sportā Siguldas pašvaldība sportistiem un treneriem piešķirs 23 067 eiro

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Siguldas novada sportistiem un treneriem par izciliem sasniegumiem sportā pašvaldība piešķirs kopumā 23 067 eiro, aģentūru LETA informēja Siguldas novada domes Sabiedrisko attiecību pārvaldes vadītāja Diāna Vītola.

Leldei Priedulēnai tiks piešķirti 2563 eiro par pirmo vietu Pasaules junioru čempionātā skeletonā un par sasniegumiem Pasaules kausu posmos skeletonā, savukārt viņas trenerim Gatim Dzērvem - 1282 eiro.

Jānim Strengam par pirmo vietu Pasaules čempionātā bobslejā, trešo vietu Eiropas čempionātā un par sasniegumiem Pasaules kausu posmos bobslejā tiks piešķirti 3417 eiro, bet viņa trenerim Sandim Prūsim - 1709 eiro.

Martinam Dukuram 9112 eiro piešķirti par pirmo vietu Pasaules čempionātā skeletonā, pirmo vietu Eiropas čempionātā skeletonā, par sasniegumiem Pasaules kausu posmos un pirmo vietu Pasaules kausa posmu kopvērtējumā. Martina brālim Tomasam Dukuram pašvaldība piešķirs 4985 eiro par sesto vietu Pasaules čempionātā skeletonā, pirmo vietu Eiropas čempionātā skeletonā, par sasniegumiem Pasaules kausu posmos un trešo vietu Pasaules kausu posmu kopvērtējumā.

Siguldas novada pašvaldība nolēmusi piešķirt papildus arī 7049 eiro "Sporta un interešu klubam "RO" par Martina Dukura un Tomasa Dukura trenera Daiņa Dukura ieguldījumu abu sportistu augstajiem rezultātiem 2015./2016.gada sezonā, novirzot finansējumu Siguldas novada jaunatnes skeletona komandas mācību un treniņu darba nodrošināšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)