Banner 980x90

"Palleteries" – viens no vadošajiem zāģmateriālu ražotājiem Latvijā

Kokapstrāde ir koksnes mehāniska apstrāde, kurai ir nezūdošs pieprasījums. Meži aizņem pusi Latvijas teritorijas, tādēļ kokapstrāde ir viena no attīstītākajām nozarēm.

Kokapstrāde

Kokapstrāde ir koksnes mehāniska apstrāde, kurai ir nezūdošs pieprasījums. Meži aizņem pusi Latvijas teritorijas, tādēļ kokapstrāde ir viena no attīstītākajām nozarēm. Kokapstrāde un uzņēmumi, kas tajā specializējas, var būt nepieciešami gan dažādiem citiem lielākiem vai mazākiem uzņēmumiem, gan individuāliem klientiem. Kokapstrāde ietver sevī dažāda veida kokmateriālu sagataves, kuras var izgatavot atbilstoši klienta vēlmēm. 

Uzņēmuma "Palleteries" darbības lauks ir kokapstrāde. "Palleteries" ražo un eksportē augstas kvalitātes kokmateriālu sagataves palešu un citu iepakojuma materiālu ražotājiem. Uzņēmums piedāvā gan palešu dēļus, gan palešu skaidu presētos blokus.

Lasiet vairāk: https://www.palleteries.lv/lv/

Apaļkoks

Apaļkoks ir mežā vai ārpus tā nocirsts un atzarots skuju vai lapu koka stumbrs. Apaļkoks var būt dažāda diametra un garuma. Latvijas mežos ir plaša lapu un skuju koku daudzveidība, tādēļ apaļkoks tiek daudz pieprasīts un arī pārdots.

Kokapstrādes uzņēmumā "Palleteries" apaļkoks tiek daudzveidīgi izmantots. Piemēram, cehā tiek pārstrādāts apaļkoks, no kura vēlāk tiek iegūtas skaidas. Tās izžāvējot, sajaucot ar līmi un sapresējot, tiek iegūti sausi un kvalitatīvi palešu bloki. Galvenokārt tiek izmantoti skujkoki, bet arī mazāk pieprasītie lapu koki tiek pārstrādāti un eksportēti, pielāgojoties klienta vēlmēm.

Lasiet vairāk: https://www.palleteries.lv/lv/

Taras kluču iepirkšana

Taras kluču iepirkšana ir pieprasīta un nepieciešama daudziem uzņēmumiem. Ir iespējama gan lapu koku, gan skuju koku taras kluču iepirkšana. Tāpat kā paši koki, arī taras kluči var būt dažādi, tādēļ taras kluču iepirkšana notiek, ņemot vērā gan garumu, gan diametru, gan arī cenu. Lai taras kluču iepirkšana būtu veiksmīga, klientam ir jāapzinās savas vēlmes, kā arī jāpārliecinās, vai taras kluči atbilst visām kvalitātes prasībām, piemēram nav nekādu sala un zibens plaisu.

"Palleteries" priekšrocība ir lapkoku materiālu izmantošana, kas nav tik populāra lielo kokžāģētavu vidū, jo tas ir ļoti darbietilpīgs process. "Palleteries" var piedāvāt arī specifiskus izmērus taras dēļiem, kas nepieciešami salīdzinoši nelielās partijās.

Lasiet vairāk: https://www.palleteries.lv/lv/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)