Banner 980x90

Norisinās balsojums "Siguldiešu desmit mīlētākie uzņēmumi 2016"

Līdz trešdienai, 26.maijam iedzīvotāji aicināti piedalīties akcijā "S!guldieši balso, S!guldieši svin," kuras laikā paredzēts noskaidrot novadnieku 10 iecienītākos uzņēmumus 2016.gadā, pilsētas informācijas portāls Sigulda24.lv uzzināja Siguldas novada pašvaldībā.

Arī šogad līdz 26.maijam, par jebkuru pirkumu ar Siguldas novada iedzīvotāju ID karti sadarbības partneru veikalos un pakalpojumu sniegšanas vietās, tiek izsniegts balsošanas žetons. Ar šo žetonu katru dienu no plkst.8.00 līdz plkst.22.00 tirdzniecības centrā "Šokolāde" var nobalsot par savu iecienītāko uzņēmumu. Balsošanas žetonus pieņems līdz 26.maija plkst.22.00.

Ceturtdien, 27.maijā no plkst.18.00 Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā norisināsies ID karšu 5 gadu jubilejas nakts. Pasākuma dalībniekiem tiks piedāvāta aizraujoša izklaides programma, konkursi, bērnu atrakcijas un Prāgas ielu teātra "V.O.S.A" šovs. Iedzīvotājiem būs iespēja piedalīties "Mazā" un "Lielā apļa" spēlēs un laimēt lidojumu ar gaisa balonu ģimenei vai  viena mēneša abonementu ģimenei Siguldas sporta centra apmeklējumam. Pasākumā uzstāsies jauniešu koris "Atvars", grupas "Laika suns", "Pienvedēja Piedzīvojumi", "Laime Pilnīga", "Rīgas Modes" un "Carnival Youth".

Balsojuma "Siguldiešu 10 mīlētākie uzņēmumi 2016" uzvarētāji tiks paziņoti 27.maijā ap plkst.21.00.

Balsojums "Siguldiešu 10 mīlētākie uzņēmumi 2016" un ID karšu 5 gadu jubilejas nakts norisinās Siguldas Novada svētku "Satikšanās. Sarunas. Svētki." ietvaros, kas šogad norisināsies no 27. līdz 29.maijam un piedāvās aizraujošu pasākuma programmu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)