Banner 980x90

No septembra vairākām pasta nodaļām Rīgā, kā arī pasta nodaļām Kauguros, Saulkrastos un Siguldā mainīsies darbalaiks

Rīga, 14.aug., LETA. No 2.septembra vairākām pasta nodaļām Rīgā, kā arī pasta nodaļām Kauguros, Saulkrastos un Siguldā mainīsies darbalaiks, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas pasts" pārstāve Vineta Danielsone.

Rīgā darbalaiks mainīsies 1., 6., 17., 39., un 55. pasta nodaļai.

Danielsone sacīja, ka attiecīgajās pasta nodaļās pamatā vairākās darbdienās par vienu stundu tiks pagarināts klientu apkalpošanas laiks, bet sestdienas pamatā noteiktas par brīvdienām. Atkarībā no pakalpojumu pieprasījuma novembrī un decembrī, ņemot vērā gada nogales svētkus, kad sūtījumu plūsma tradicionāli pieaug, tiks lemts par iespēju sestdienās darbu minētajās nodaļās atsākt vai pagarināt.

Izmaiņas attiecīgo pasta nodaļu darbalaikā saistītas ar klientu pasta pakalpojumu izmantošanas paradumiem, kas liecina, ka darbdienās šīs nodaļas apmeklē būtiski vairāk klientu nekā sestdienās, kad klientu plūsma un apgrozījums tajās samazinās par aptuveni 70-80% salīdzinājumā ar darbdienām.

No 2.septembra Rīgas 1.pasta nodaļa Tallinas ielā 4, Rīgas 6.pasta nodaļa Brīvības gatvē 310 un Rīgas 39.pasta nodaļa Brīvības gatvē 211 pasta pakalpojumus sniegs pirmdienās un piektdienās no plkst.8 līdz 20, bet otrdienās, trešdienās un ceturtdienās no plkst.8 līdz 19. 

Rīgas 55.pasta nodaļa Cementa ielā 12 un Kauguru pasta nodaļa Skolas ielā 48, Jūrmalā, pasta pakalpojumus sniegs darbdienās no plkst.8 līdz 20, savukārt Saulkrastu pasta nodaļa Ainažu ielā 6a strādās pirmdienās un ceturtdienās no plkst.8 līdz 18, otrdienās un trešdienās no plkst.8 līdz 16, bet piektdienās no plkst.8 līdz 15.

Vienlaikus Siguldas pasta nodaļa Pils ielā 2 no pirmdienas līdz piektdienai strādās no plkst.8 līdz 18, bet sestdienās no plkst.9 līdz 13.

Savukārt Rīgas 17.pasta nodaļa Ieriķu ielā 17, tirdzniecības centrā "Domina Shopping", pasta pakalpojumus sniegs pirmdienās-piektdienās no plkst.10 līdz 21, sestdienās no plkst.10 līdz 18 un svētdienās no plkst.10 līdz 18.

"Latvijas pasts" nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību Latvijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. "Latvijas pasts" ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)