Banner 980x90

No amata atceļ VeA rektori, Liepājas lidosta atvērta lidojumiem, "Teatrons" Valmierā

Ventspils24.lv
Ventspils24.lv
Ceturtdien, 26.maijā pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

Ventspils augstskolas Satversmes sapulce no amata atceļ rektori Rēvaldi

Trešdien, 25.maijā, Ventspils augstskolas Satversmes sapulce nolēma atcelt no amata Ventspils augstskolas (VeA) rektori Gitu Rēvaldi.

Ventspils24.lvVentspils24.lv

Rinkēvičs: Krievijai piemērotās sankcijas, visticamāk, tiks pagarinātas

Krievijai piemērotās sankcijas jūnijā, visticamāk, tiks pagarinātas, intervijā "Latvijas Radio" sacīja ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (V).

Edgars Rinkēvičš/ Foto: Ieva Lūka/ LETAEdgars Rinkēvičš/ Foto: Ieva Lūka/ LETA

Ārlietu ministrs: Tiek darīts viss, lai pat lielākajos murgos nevienam neienāktu prātā uzbrukt NATO dalībvalstij

Latvijai tūlītēju draudu nav, bet darām visu, lai nevienam pat vislielākajos murgos un sapņos neienāktu prātā doma, ka NATO dalībvalstij vajag kaut kādā veidā nodarīt kaitējumu vai uzbrukt, intervijā "Latvijas Radio" sacīja ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (V).

Foto: AFP/ LETAFoto: AFP/ LETA

Darba devēji NVA rīkotajam skolēnu vasaras nodarbinātības pasākumam pieteikuši 5252 darba vietas

Darba devēji Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) rīkotajam skolēnu vasaras nodarbinātības pasākumam pieteikuši 5252 darba vietas, kas ir krietni vairāk, nekā valsts plāno finansēt.

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Jelgavas novada pašvaldība atbalsta zemūdens medību iespējamību Lielupē

Jelgavas novada dome trešdien, 25.maijā, domes sēdē izskatīja saistošos noteikumus, kas izstrādāti ar ieceri Jelgavas novada administratīvajā teritorijā Lielupē atļaut zemūdens medības, pilsētas informācijas portālu Jelgava24.lv informēja Jelgavas novada pašvaldība Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Dace Kaņepone.

Jelgava24.lvJelgava24.lv

Liepājas lidosta tiek atvērta vispārējiem lidojumiem

No ceturtdienas, 26.maija, Liepājas lidosta ir atvērta vispārējiem lidojumiem, pilsētas informācijas portāls Liepaja24.lv noskaidroja Liepājas pilsētas pašvaldībā.

Foto: Facebook.com/ LiepajaFoto: Facebook.com/ Liepaja

Sākas pieteikšanās starptautiskai mediju vasaras skolai, kas notiks Kuldīgā

Visi radošie un zinātkārie jaunieši līdz 8.jūlijam aicināti pieteikties ceturtajai biedrības "Avantis" rīkotajai bezmaksas starptautiskajai mediju vasaras skolai "Young Media Sharks", pilsētas informācijas portālu Kuldiga24.lv informēja mediju skolas organizatori.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Brīvdabas pop-up restorānā Jūrmalā varēs baudīt labākos pašmāju gardumus

Sestdien, 28.maijā, Jūrmalas Kūrorta svētku laikā, laukums pretim Majoru dzelzceļa stacijai Jomas ielā pārtaps par elegantu pop-up brīvdabas restorānu. Tajā Jūrmalas restorāni un kafejnīcas piedāvās ikvienam baudīt ne tikai gardus pamatēdienus un desertus, izsmalcinātas uzkodas, bet arī veselīgus enerģijas kokteiļus, atspirdzinošus kafijas dzērienus, kā arī pašmāju alus un sidru izlasi.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

EK pieprasa Latvijai grozīt tiesību aktus par lauksaimniecības zemes iegādi

Eiropas Komisija (EK) oficiāli pieprasījusi, lai Bulgārija, Ungārija, Latvija, Lietuva un Slovākija grozītu tiesību aktus par lauksaimniecības zemes iegādi, pamatojoties uz to, ka tajos pārkāpts princips par kapitāla brīvu apriti un brīvību veikt uzņēmējdarbību, pretējā gadījumā EK var pieņemt lēmumu vērsties pret šīm dalībvalstīm Eiropas Savienības (ES) Tiesā.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Valmierā notiks Latvijas skolu teātru parāde "Teatrons 2016"

Sestdien, 28.maijā un svētdien, 29.maijā Valmieras pilsētā notiks Latvijas skolu teātru izrāžu parāde "Teatrons 2016", pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē Valsts izglītības satura centrs sabiedrisko attiecību speciāliste Diāna Āboltiņa.

Valmiera24.lvValmiera24.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)