Banner 980x90

Mūsdienīgs kredīts internetā

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Dzīves ritms šobrīd ir ļoti dinamisks, tādēļ arī neplānoti tēriņi nav nekas neparasts. Ne vienmēr visiem pieejami iekrājumi, tādēļ jāmeklē citas alternatīvas. Ja naudas līdzekļi nepieciešami steidzami, labs risinājums var būt ātrais kredīts. 

Ātrais kredīts būs piemērots situācijās, kad vajadzīga salīdzinoši neliela naudas summa uz īsu termiņu, piemēram, nedaudz pietrūkst ikdienas tēriņiem, bet līdz algas dienai vēl jāgaida. Visbiežāk kredīts pieejams dažu simtu eiro apmērā, savukārt atmaksas termiņš ir līdz 30 dienām. Kredīta noformēšana ir ērta un ātra – to var izdarīt ar interneta palīdzību. Turklāt, lai saņemtu aizdevumu, nav vajadzīgs ne galvojums, ne ķīla. 

Noformēšanas kritēriji
Lai noformētu aizdevumu, jāatbilst šādiem kritērijiem:
- jābūt Latvijas Republikas pastāvīgajam iedzīvotājam;
- jāatbilst aizdevēja noteiktajam vecuma ierobežojumam;
- jābūt ikmēneša ienākumiem;
- kredītvēsturei jābūt pozitīvai.

Ātrais kredīts var kļūt par labu risinājumu īslaicīgu grūtību pārvarēšanai, tomēr jāatceras, ka ikviens aizdevums ir atbildība, tādēļ pirms aizņemšanās svarīgi izvērtēt tā nepieciešamību un savas iespējas kredītu atmaksāt. 

Izvērtējiet, izvēlieties, piesakieties!
Ja vēlaties aizņemties izdevīgi un pārdomāti, svarīgi pievērst uzmanību ne tikai kredīta noformēšanas kritērijiem, bet arī citiem līguma nosacījumiem:
- procentu likmei;
- maksimālajai kredīta summai;
- atmaksas termiņam;
- kredīta atmaksas termiņa pagarināšanas maksai u.c.

Lai noformētu kredītu, vispirms jāreģistrējas izvēlētā aizdevēja mājaslapā. Pēc tam iespējams pieteikties aizdevumam, norādot vēlamo aizdevuma summu un atmaksas termiņu. Saņemto aizdevuma pieteikumu aizdevējs izskatīs dažu minūšu laikā. Ja lēmums būs apstiprinošs, naudu norādītajā bankas kontā saņemsiet pēc apmēram 15 minūtēm. Svarīgi piebilst, ka kredītam iespējams pieteikties jebkurā diennakts laikā, bet pieteikuma izskatīšana un kredīta piešķiršana notiks aizdevēja darba laika ietvaros. Aizņemieties ar veselo saprātu – atbildīgi un izvērtējiet atmaksas iespējas katru aizņemšanās reizi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)