Banner 980x90

Mops grīdas mazgāšanai palīdzēs uzturēt telpas tīras viegli un ērti!

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ja meklējat ērtu risinājumu, kas palīdzētu sakopt grīdu Jūsu apsaimniekotajās vai Jums piederošajās telpās, mops grīdas mazgāšanai būs tieši tas, kas vajadzīgs. Kas ir mops un kāpēc tas ir labāks par tik ierastajām grīdas lupatām?

Pārdomāti veidots risinājums
Mops ir grīdas uzkopšanas risinājums no kokvilnas un poliestera auduma, kas paredzēts īpaši ērtai telpu mazgāšanai. Audums ir papildināts ar pārdomāti veidotām bārkstīm, kas auduma lietošanas laikā nesamudžinās kā tas mēdz gadīties ar jau pierastajām bārkstainajām grīdas lupatām. Mops grīdas mazgāšanai nodrošina šādas priekšrocības:
- tas ir paredzēts visdažādāko virsmu mazgāšanai, jo neskrāpē vai nebojā pat visdelikātākās mazgājamās virsmas;
- tas darbojas ar klip-klap sistēmu, kas ļaus ērti nomainīt mopu tīrāmo virsmu;
- tas izdala tikai nepieciešamo mitruma daudzumu, tāpēc mazgājamās virsmas nebūs slapjas, bet gan tikai notīrītas.

Rūpes par klientiem un darbiniekiem
Savu telpu apkopē izmantojot profesionālos mopus, Jūs rūpēsieties par cilvēkiem, kas telpu apmeklē vai tajā regulāri uzturas. Pirmkārt, tie samazinās alerģiju rašanos iemeslus, jo īpaši labi savāc putekļus, dzīvnieku spalvas un citus alerģiju veicinošus netīrumus. Otrkārt, tie lieliski noņem apavu nospiedumus, dubļus un lipīgus vai taukainus pleķus jebkura pielietojuma telpās, tajā skaitā:
- kafejnīcās, restorānos vai bāros;
- lielveikalos un tirdzniecības zālēs;
- sporta zālēs un skolu gaiteņos.

Tā kā mopi ir pieejami dažādos, arī ļoti lielos, izmēros, ar tiem var ātri izmazgāt pat telpas ar lielu kvadratūru.

Īrēt ērtāk, nekā pirkt
Ja vēlaties ne tikai izmantot mopus grīdas tīrīšanai, bet arī saņemt kvalitatīvu servisu, ieteicams izmantot tīrīšanas nozarē īpaši pieredzējušā uzņēmuma "Berendsen" pakalpojumus. Uzņēmums nodrošinās:
- iespēju iznomāt tieši Jūsu vajadzībām nepieciešamo mopu izmēru un daudzumu;
- ietaupījumu attiecībā uz telpu uzkopšanas izmaksām;
- regulāru mopu nomainīšanu, tādējādi saglabājot augstos tīrīšanas standartus;
- iespēju apstrādāt mopu virsmu ar īpašu šķidrumu, lai virsma kļūtu sausa uzreiz pēc tās notīrīšanas.

Izvēlieties profesionālu partneri
"Berendsen" ir uzņēmums, kas ar tīrīšanu saistītu iekārtu iznomāšanas un servisa nodrošināšanas nozarē darbojas jau kopš 1994. gada. Uzņēmuma piedāvājumā ir visdažādākie pakalpojumi, kas ļaus Jums un Jūsu uzņēmumam izmantot modernākos un profesionālākos tīrīšanas risinājumus. Ienāciet mājaslapā Berendsen.lv un uzziniet vairāk ne vien par mopu nomu un servisu, bet arī citiem uzņēmuma pakalpojumiem, kas spēs padarīt Jūsu ikdienu vieglāku un bezrūpīgāku!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)