Banner 980x90

Latvijas čempionātā Siguldā atgriežas pasaules čempions Kaspars Stupelis

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 27.augustā, un svētdien, 28.augustā, Siguldā norisinājās šīs sezonas 5.Lavijas čempionāta posms kvadracikliem un blakusvāģiem, paralēli aizvadot arī Latvijas kausa un Junioru čempionāta posmu, pilsētas informācijas portālu Sigulda24.lv informē Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) preses sekretāre Kristīne Ābelniece.

Q Pro klasē dominēja Kevin Saar, bet Blakusvāģu klasē pārsteidza pasaules čempiona Kaspara Stupeļa atgriešanās trasē.

Divu dienu garumā Siguldā risinājās visnotaļ sīvas cīņas – kā nekā līdz Latvijas motokrosa čempionāta šīs sezonas noslēgumam palicis vairs tikai viens posms. Līdz ar to katrs izcīnītais punkts ir ļoti nozīmīgs kopvērtējuma tabulā, kas noteikts šīs gada čempionus. Prestižās Q Pro un Blakusvaģu klases trasē devās sestdien.

Uzvaras laurus Q Pro klasē plūca igaunis Kevin Saar, otro vietu arī iekaroja kaimiņš Priit Jarvloo, bet trešajā vietā šoreiz Ralfs Reinfelds. Liels pārsteigums Blakusvāģu klasē bija Kaspara Stupeļa starts. Sezonu šis sportists iesāka, kā ierasts, pārstāvot sarkanbalti sarkano karogu pasaules čempionātā blakusvāģiem, bet, gūstot ceļgala traumu, bija spiests sezonu pārtraukt.

Iepriecinot mājiniekus, kuriem Stupeli Latvijas čempionāta sacensībās izdodas redzēt ļoti reti, šoreiz Kaspars startēja kopā ar Jāni Daideru, šim duetam izcīnot uzvaru.

Otro vietu posmā ieņēma sezonas līderi Māris Rupeiks un Kaspars Liepiņš, bet trešajā vietā ierindojās kaimiņvalstu duets – G. Gordejev/ K.Kivaste. Paralēli trasē devās arī Latvijas kausa un Latvijas Junioru cempionāta pārstāvji.

Nākamā un noslēdzošā Latvijas čempionāta kvadracikliem un blakusvāģiem posma norises datums tiks precizēts visdrīzākajā laikā. Tad arī tiks kronēti šīs sezonas meistarīgākie braucēji. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)