Banner 980x90

Lai novērstu tālākas provokācijas, Zariņš pats vērsīsies Drošības policijā

Lai novērstu jebkādas šaubas un tālākus mēģinājumus nepamatoti diskreditēt Saeimas deputātu Ivaru Zariņu, viņš ceturtdien, 23.oktobrī, pats vērsīsies Drošības policijā ar lūgumu izmeklēt medijos publicēto informāciju par it kā savādo vēlētāju atbalstu viņam un mēģinājumiem vēlētāju pausto gribu pielīdzināt "Latgales balsu pirkšanas skandālam".

"Man ir nepieņemami un dziļi aizvainojoši mēģinājumi interpretēt manu vēlētāju pausto gribu. Es uzskatu to par mēģinājumu novērst sabiedrības uzmanību no acīmredzamiem vēlēšanu pārkāpumiem, kas saistīti ar valdošo partiju, lai visiem iespējamajiem veidiem mazinātu iespēju pārskatīt vēlēšanu rezultātus Latgales reģionā," norāda Zariņš.

Viņš uzsver, ka strādājis ar vislielāko atdevi visu šīs Saeimas sasaukuma laiku, un ir pateicīgs saviem vēlētājiem par sniegto atbalstu. "Esmu pārliecināts, ka cilvēki to ir darījuši pēc savas pārliecības, vēlēšanās brīvi paužot savu gribu. Aicinu par to pārliecināties arī atbildīgos dienestus," tā Zariņš.

Kā pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja sociāldemokrātiskās partijas "Saskaņa" padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos Katrīna Iļjinska, "Saskaņas" Saeimas deputāts arī paļaujas uz atbildīgo dienestu kompetenci un godaprātu, un ļoti cer, ka ar tādu pašu rūpību un attieksmi tiks veikta pārbaude arī par visiem pārējiem Drošības policijai iesniegtajiem iesniegumiem saistībā iespējamajiem vēlēšanu pārkāpumiem.

Pilseta24.lv jau vēstīja
, ka aizdomas par balsu pirkšanu radušās arī Stalbē. Pārgaujas novada Stalbes pagasta iedzīvotāji ir neizpratnē, vai ir kāda saikne starp diviem lielajiem autobusiem, kas vēlēšanu rītā atveda vēlētājus uz viņu iecirkni un vēlēšanu rezultātiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)