Banner 980x90

Krimuldas novadā gaida idejas par vēlmēm zināšanu un prasmju pilnveidošanai

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Krimuldas novada iedzīvotāji aicināti sniegt priekšlikumus un idejas, kādus neformālās izglītības kursus/nodarbības labprāt apmeklētu savu zināšanu un prasmju pilnveidošanai, lai paaugstinātu konkurētspēju darba tirgū vai papildinātu savas teorētiskās un praktiskās zināšanas Jums aktuālā jomā u.tt.

Kā pilsētas informācijas portālam Sigulda24.lv vēsta Krimuldas novada domes Attīstības nodaļā, savus priekšlikumus lūgums iesniegt e-pastā solvita.andzane@krimulda.lv vai Krimuldas novada domē, Parka ielā 1, Raganā, kā arī Lēdurgas pagasta pārvaldē līdz šī gada 5.oktobrim.

Vairāk informācijas tālrunis: 25549745.



Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)