Banner 980x90

Krimuldas novada domes vadītājs turpmāk būs līdzšinējais vietnieks Kumskis

Jelgava, 22.jūn., LETA. Šodien Krimuldas novada domes priekšsēdētāja amatā ievēlēts līdzšinējais mēra vietnieks un Reģionu alianses un Zaļo un zemnieku savienības saraksta līderis Linards Kumskis.

Kumski atbalstīja astoņi apvienotā saraksta deputāti, bet septiņi Krimuldas novada partijas deputāti balsoja par savu kandidāti Anci Pētersoni, aģentūru LETA informēja novada vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja Aija Zvidriņa.

Kumska vietnieks būs apvienotā saraksta pārstāvis Artūrs Caucis. Arī viņš nav guvis Krimuldas novada partijas atbalstu.

Līdzšinējais novada domes vadītājs Juris Salmiņš deputāta mandātu ir ieguvis, taču uz augstākajiem amatiem nepretendēja.

Zvidriņa klāstīja, ka domnieku sastāvā visdrīzāk gaidāmas izmaiņas, jo vairāki deputāti nevar apvienot darbu domē un pamatdarbu, taču oficiālie iesniegumi par deputāta mandāta nolikšanu vēlēšanu komisijā vēl nav saņemti.

Jau vēstīts, ka pašvaldību vēlēšanās Krimuldas novadā ar nelielu pārsvaru uzvarējis Reģionu alianses un Zaļo un zemnieku savienības saraksts, no kura kandidēja pašreizējā domes vadība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)