Banner 980x90

KNAB šonedēļ veicis kratīšanu LZS pārstāvja vadītajā Inčukalna novada domē

Rīga, 4.nov., LETA. Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) šonedēļ veicis kratīšanu Latvijas Zemnieku savienības (LZS) pārstāvja vadītajā Inčukalna novada domē un izņēmis dokumentus par bērnudārza ēdināšanas korpusa izbūvi, kā arī kādas ielas asfaltēšanas darbiem.

Viens iepirkums, par kuru interesējies KNAB, bijis par pirmsskolas izglītības iestādes "Minka" ēdināšanas korpusa izbūvi, bet otrs - par Inčukalnā esošās Atpūtas ielas asfaltēšanas darbiem, aģentūrai LETA apliecināja domes pārstāve Agnese Liepiņa.

Kratīšanas laikā blakus bijis arī novada domes priekšsēdētājs Aivars Nalivaiko (LZS), taču, pretēji atsevišķos plašsaziņas līdzekļos izskanējušai informācijai, viņš, ierodoties KNAB darbiniekiem, neesot bēdzis.

Patlaban nav ziņu, ka kāds no domes darbiniekiem šajā lietā būtu aizturēts.

KNAB aģentūrai LETA informāciju par minēto lietu solīja sniegt šīs dienas laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)