Banner 980x90

Kamaniņu braucējam Krastam septītā vieta Siguldā notiekošā Pasaules kausa posmā jauniešiem

Foto: Sigulda24.lv
Foto: Sigulda24.lv

Latvijas kamaniņu braucējs Lūkass Krasts piektdien izcīnīja septīto vietu Siguldā notiekošā Pasaules kausa izcīņas otrā posma sacensībās "A" vecuma grupā jauniešiem.

Par sacensību uzvarētāju kļuva Pauls Heiders no Vācijas, bet Krasts no viņa divu braucienu summā atpalika 1,055 sekundes.

Ne tik veiksmīgas sacensības padevās pārējiem Latvijas jaunajiem kamaniņu braucējiem, kuri nespēja iekļūt labāko desmitniekā. Edgars Karnītis bija 14.vietā, kamēr Roberts Plūme bija 21.pozīcijā, Savukārt Tomass Leimanis un Rinalds Dailide bija attiecīgi 31. un 38.pozīcijā.

"Savā līmenī sacensībās nostartēja Krasts. Pārējie komandas puiši netika galā ar atbildības slogu, startējot mājās. Savā mājas trasē tomēr vajadzēja nobraukt labāk," Latvijas Kamaniņu sporta federācija citē Latvijas junioru izlases galveno treneri Aivaru Kalniņu.

Savukārt pats Krasts atzina, ka ar uztraukumu ir ticis galā, taču trasē ir pieļāvis vairākas nelielas kļūdas un varējis nobraukt labāk.

Vēlāk piektdien turpat Siguldā startēs jaunietes un junioru divnieki, bet sestdien notiks sacensības junioriem un juniorēm.

Jau vēstīts, ka pirmajā posmā Lillehammerē latvietis Kristers Aparjods izcīnīja otro vietu sacensībās junioriem, bet jauniešu divnieku ekipāža Aksels Tupe un Kaspars Šļahota ierindojās ceturtajā vietā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)