Banner 980x90

Kādu kredīta veidu labāk izvēlēties?

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Neiedziļinoties detaļās, var šķist, ka ātrie kredīti ir ļoti līdzīgi. Taču nesteidzieties noformēt aizdevumu uzreiz. Sākumā padomājiet, kāds kredīta veids būs atbilstošs Jūsu situācijai. 

Atšķirības redzamas gan aizdevumu nosacījumos, gan pieteikšanās veidā. Lielākoties kredītkompānijas piedāvā pieteikties aizdevumam:
- tiešsaistē – vienkāršākais ātrā kredīta veids. Izmantojot aizdevēja mājaslapā pieejamo informāciju, var viegli noteikt, cik daudz un uz kādu laiku vajadzīgs aizņemties, turklāt nepieciešamības gadījumā vienmēr var uzdot jautājumu konsultantam;
- ar SMS starpniecību – šāds kredīts ir vēl ātrāks nekā aizdevums internetā. Tomēr šis pieteikšanās veids ir piemērots tiem, kuri labi atceras kredīta nosacījumus un jau ir izmantojuši konkrētā aizdevēja pakalpojumus;
- klātienē – daži aizdevēji nodrošina iespēju pieteikties kredītam arī lielveikalos un pasta nodaļās. Tas ir parocīgs pakalpojums, ja konkrētajā dienā Jums nav pieejas internetam un mobilo sakaru tīklam.

Protams, katram cilvēkam ir savas prioritātes – daži vēlas ietaupīt dažas minūtes un izvēlas SMS kredītu, savukārt citi grib redzēt aizpildītu dokumentu un ir gatavi veltīt pieteikšanās procesam vairāk laika. Tomēr pieteikties kredītam tiešsaistē ir gan vieglāk, gan drošāk. Iepazīstieties ar jaunumiem, pārbaudiet, vai nav ieviestas izmaiņas, un aizpildiet pieteikumu kredītkompānijas mājaslapā!

Kā atpazīt godīgu aizdevēju?
Ātrais kredīts ir pieprasīts pakalpojums, tāpēc piedāvājums šajā nozarē ir plašs. Tomēr nemaz nav grūti saprast, vai konkrētais aizdevējs ir drošs sadarbības partneris. Būs nepieciešamas tikai pāris minūšu, lai noskaidrotu, vai uzņēmums atbilst labas kredītkompānijas pazīmēm:
- tas sniedz informāciju par sevi – telefonu, juridisko adresi, reģistrācijas numuru u.c.;
- tas informē klientus par pakalpojumiem, neslēpjot nosacījumus;
- tas sazinās ar klientiem, ievietojot svarīgu informāciju mājaslapā un sociālo tīklu kontos.
- tas ir Latvijas Alternatīvo finanšu pakalpojumu asociācijas biedrs.

Kad esat atradis izdevīgāko piedāvājumu, vēlreiz apdomājiet kredīta nepieciešamību. Ātrais kredīts ir domāts cilvēkiem ar regulāriem ienākumiem un stabilu finansiālo situāciju. Šāds aizdevums ir paredzēts pēkšņiem un svarīgiem tēriņiem, nevis izpriecām vai citu parādu atmaksai. Izmantojiet pieejamo informāciju par ātrajiem kredītiem, lai veiktu apdomātu izvēli!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)